Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Pioneer predstavlja novi dvokanalni DJ kontroler prilagođen za početnike

DDJ-FLX4 radi s recordboxom, Seratom i može se povezati i sa streaming uslugama

  • Mixmag I Foto: Mixmag
  • 10 November 2022
Pioneer predstavlja novi dvokanalni DJ kontroler prilagođen za početnike

Pioneer DJ lansirao je potpuno novi DJ kontroler DDJ-FLX4, namijenjen početnicima i amaterskim DJ-ima. Radi u kombinaciji s DJ softverom Serato – i besplatnom ‘Lite’ i plaćenom ‘Pro’ verzijom – kao i Pioneerovim vlastitim rekordbox softverom te je kompatibilan s PC-jem i Macom. Predstavljena je i streaming integracija, koja će omogućiti budućim DJ-ima da putem recordboxa povežu svoju glazbu iz Soundcloud Go+, TIDAL-a, Beatporta i Beatsourcea, i koriste je za miksanje.

Kontroler je također kompatibilan s USB-C i radit će s nadolazećom mobilnom aplikacijom Pioneer rekordbox, koja bi trebala biti objavljena 2023. Kompatibilan je i sa sustavima Android i Apple iOS – omogućit će DJ-ima da koriste kontroler s mobitelom ili tabletom za bolji miks. Također dolazi s novim značajkama Smart Mixing – Smart CFX i Smart Fader – koje pomažu DJ-ima u razvijanju osjećaja za miksanje. Smart Fader automatski podešava BPM, glasnoću, bas EQ i još mnogo toga kada koristite crossfader, kako biste stvorili besprijekornije prijelaze. S druge strane, Smart CFX preslikava više efekata na jednu tipku, dopuštajući više opcija za igranje zvukom i dodavanje miksevima.

Novi kontroler ima sličan raspored kao Pioneer DDJ-400 kontroler. Njegove značajke uključuju dva jog wheela s pitch faderima, dva EQ kanala s visokopropusnim i niskopropusnim filtrima, hot cue gumbe i Pioneerov klasični vertikalni 'cue and play' gumb za reprodukciju/pauzu.

Pioneer DDJ-FLX4 košta 279 funti u Velikoj Britaniji odnosno 319 eura u EU. Za više informacija pogledajte Pioneerovu službenu web stranicu i promotivni video u nastavku.

Load the next article
Loading...
Loading...