Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Lenny Fontana pozvao PEZNT-a u svoj show True House Stories®

Tijekom dva sata showa Lenny s gostima razgovara o njihovoj glazbenoj karijeri te pušta njihov miks

  • Mixmag Adria I Foto: Gavin Mills
  • 18 May 2023
Lenny Fontana pozvao PEZNT-a u svoj show True House Stories®

DJ i producent PEZNT novi je gost slavnog showa Lennyja Fontane, True House Stories®. U tom dvosatnom showu, Lenny Fontana ugošćuje odabrane DJ-e/producente/pjevače/promotore, s kojima tijekom emisije razgovara o njihovoj glazbenoj karijeri, uz poseban miks koji svaki gost mora složiti za emisiju.

“Kada te Lenny Fontana, newyorška ikona house glazbe i kreator hrpe klasika pozove u goste kod sebe u emisiju teško je ostati ravnodušan. U zadnje vrijeme zbog hrpe obaveza ne prihvaćam raditi mikseve jer zahtjevaju bar 3-4 sata posla ali Lennyu jednostavno nisam mogao reći ne. Izuzetno mi je zadovoljstvo i čast najaviti moj prvi ovogodišnji mix u emisiji True House Stories Takeover by Lenny Fontana koja sa emitira na francuskom radiju FG Chic ove subote. Startamo u 00:00 CET a za sve one koji će spavati moći će isti poslušati kada ga postave online”, rekao je Tom Pasanec aka PEZNT.

Osim toga, PEZNT je najavio da će, nakon trogodišnje stanke, restartarti Music Matters emisiju, ali ovaj put ne u hrvatskom već u britanskom eteru, o čemu će više otkriti uskoro.

Load the next article
Loading...
Loading...