Menu
Home Novosti Menu
Tech

Pioneer DJ predstavlja dva nova Serato kontrolera iz DDJ-REV serije

Riječ je o novom dizajnu za DDJ-REV-1 i DDJ-REV-7

  • Mixmag I Foto: Mixmag
  • 14 January 2022
Pioneer DJ predstavlja dva nova Serato kontrolera iz DDJ-REV serije

Pioneer DJ predstavio je dva Serato kontrolera DDJ-REV-1 i DDJ-REV-7. Njihov novi dizajn očito je inspiriran DJ battleovima, s obzirom na layout dva gramofona i miksera. Savršen je za DJ-e koji koriste semplove i scratch. Početni DDJ-REV-1 košta 259 funti, a DDJ-REV-7 namijenjen za profesionalnu razinu je 1829 funti i dostupan je na Pioneer DJ web stranici s punim specifikacijama.

2-kanalni DDJ-REVI1 uključuje ulaz za mikrofon i veće jog wheelse kao i USB ulazni port te jedan RCA master output. Uz 14-dnevnu probnu verziju Serato DJ Pro kupcu je osigurana i Scratch banka za pohranu audio isječaka a uključen je i Tracking Scratch feature.

S druge strane, DDJ-REV7 uključuje 7-inčne motorizirane jog wheelse s osjećajem gramofona zbog sličnih top plateova. Obje strane imaju 3,5-inčni display koji prikazuje waveove i ostalo. Dostupan je i Serato virtual deck koji može prikazati art work stvari koja svira ili osobni logo korisnika. Dvostruki USB portovi također olakšavaju zamjenu s drugim DJem unutar seta.

Load the next article
Loading...
Loading...