Menu
Home Novosti Menu
Eventi

Podočnjaci ovog četvrtka u Vintage Industrial Baru započinju novi serijal yem koncerata

Tijekom svibnja slijede i nastupi Dine Blunta i Krankšvestera

  • Mixmag Adria I Foto: Gabriel Ciban
  • 9 May 2023
Podočnjaci ovog četvrtka u Vintage Industrial Baru započinju novi serijal yem koncerata

Podočnjaci, koncertna atrakcija iz Kutine, svoj ovogodišnji val nastupa započinje ovog četvrtka, 11. svibnja u Zagrebu. Po prvi put će nastupiti u Vintage Industrial Baru i prirediti jedan od “najintimnijih koncerata do sada”. Ovo je ujedno i prvi u nizu nastupa novog koncertnog serijala kojeg yem u svibnju održava u ovom kultnom zagrebačkom prostoru - slijede i nastupi repera Dine Blunta, 18. svibnja i hip-hop dua Krankšvester, 25. svibnja. Kroz novi serijal yem-ovog koncertnog četvrtka u Vintageu, publika će tako imati priliku čuti zvučna imena iz hip-hop / trap žanrova u intimnijem okruženju, gdje će navedeni izvođači prirediti nastupe s pjesmama koje rijetko izvode uživo.

"Vraćamo se u Zagreb kako bi započeli svoju koncertnu turneju u 2023. Bit će to jedan intimniji nastup u dvorani kultnog Vintage Industrial Bara, za naše najjače fanove i fanice. Dođite, zabavite se i zajedno s nama nabacite podočnjake" poručuju Podočnjaci u najavi svog koncerta, na kojem publika može očekivati odličan provod uz hitove "Papuče", "Šiške" i "Predsoblje", a priliku će dobiti i one pjesme koje do sada nisu izvodili često.

Ulaznice za sve koncerte dostupne su online putem platforme Core Event te na prodajnim mjestima u Zagrebu: Drito Bar, Dirty Old Shop i Rockmark. Organizator koncerta je yem, koji najavljuje: "Prvi s kojima otvaramo naš koncertni četvrtak u Vintageu su i oni koji već dugo solo nisu svirali Zagreb. Papuče na nogama, Podočnjaci u Vintageu”.

Load the next article
Loading...
Loading...