Search Menu
Home Novosti Menu
Novosti

U Kijevu lansiran Mixmag Ukraine

Prikazivat će digitalne, social i video sadržaje, s naglaskom na lokalnu glazbu i kulturu

  • Mixmag
  • 25 August 2023
U Kijevu lansiran Mixmag Ukraine

Mixmag je otvorio svoj 22. međunarodni ured u Kijevu, Ukrajina. Službeno lansiran 24. kolovoza, na Dan neovisnosti Ukrajine, Mixmag Ukraine će imati video, social i digitalne sadržaje; predstavljat će ukrajinsku plesnu glazbu, noćni život, umjetnike i širu klupsku kulturu — uz prevođenje sadržaja s Mixmag.net na ukrajinski

Novim uredom upravljat će glazbena agencija Go West, koja primarno radi u PR-u, medijima i obrazovanju za promicanje ukrajinskih umjetnika i glazbeno-tehničkih organizacija u inozemstvu. Tim Mixmag Ukraine uključuje glazbenog novinara Sashu Varenytsia, stručnjaka za promociju glazbe i dizajnera Oleksiya Varenytsia, kao i IT stručnjaka, producenta zvuka, kolekcionara sintisajzera i bivšeg DJ-a, Maksyma Proskurnia.

U izjavi o pokretanju Mixmagovog ureda u Kijevu, iz Mixmag Ukraine poručuju: “Mixmag Ukraine počinje s radom danas. Drago nam je poželjeti dobrodošlicu našim kolegama i prijateljima iz Ukrajine u svjetsku Mixmag obitelj. Nadamo se da će ovo biti dobar motivirajući poticaj za domaću elektroničku scenu koja se već više od godinu i pol bori i odolijeva ruskoj agresiji radeći brojne dobrotvorne zabave, izdajući kompilacije i podržavajući zajednicu. Posljednjih je godina elektronička scena u Ukrajini napravila veliki korak naprijed. Postaje otvorenija i integriranija u međunarodno kulturno okruženje. Mixmag Ukraine ima za cilj globalnu publiku upoznati s brojnim novim izvođačima, izdavačkim kućama i izdanjima iz Kijeva, Lavova, Harkova, Odese i drugih ukrajinskih gradova. Također ćemo rado pružiti platformu za autore, novinare i recenzente iz Ukrajine koji žele pisati o svojim scenama, junacima, događajima i pričama.”

Nastavljaju: “Zajedno s ukrajinskom glazbenom agencijom Go West - koja je odgovorna za razvoj franšize Mixmag u Ukrajini - težit ćemo pluralizmu mišljenja, poštovanju i jednakosti za sve manjine i zajednice te pokrivanju različitih glazbenih žanrova. Lansiranje Mixmag Ukraine je radostan i simboličan događaj za sve nas. Zato web stranicu pokrećemo na Dan neovisnosti. Time želimo nadahnuti naše ljude da dalje stvaraju, postignu uspjeh i zadrže nepokolebljivu vjeru u pobjedu.”

Globalni direktor Mixmaga Nick Stevenson ponovio je izjavu tima Mixmag Ukraine o značaju lansiranja, napisavši: mi “Kao najnovija lokacija za najveći svjetski brend plesne glazbe i medija, Mixmag Ukraine će dati nadu, inspiraciju, ambiciju i motivaciju ukrajinskim DJ-evima, producentima, promotorima, plesačima, klaberima, partijanerima i ljubiteljima elektronske glazbe. Mir, ljubav, jedinstvo i poštovanje temelji su globalne elektronske glazbene scene i to će biti glavna poruka koju će Mixmag Ukraine širiti kroz svoje vijesti, priloge, članke i događaje kao dio Mixmagove rastuće globalne obitelji. Tim Mixmag Ukraine ima velike planove za budućnost da se proširi na veliki tim entuzijasta i profesionalaca u glazbenim medijima,” nastavlja. “Tim koji će pomoći u oblikovanju pejzaža ukrajinske kulture plesne glazbe.

Mixmag Ukraine pratite OVDJE kao i na njihovom Instagramu i Facebooku.

Load the next article
Loading...
Loading...