Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Preminula je Joyce Sims, R&B i soul diva

Hitmejkerica je bila najpoznatija po pjesmi 'Come Into My Life'

  • Mixmag I Foto: Mixmag
  • 17 October 2022
Preminula je Joyce Sims, R&B i soul diva

Preminula je Joyce Sims, R&B i soul diva. Imala je 63 godine. Vijest o njezinoj smrti potvrdila je na Facebooku njezina obitelj, a prenio je The Guardian. Jedna od njezine braće i sestara Debbie Sims Hall opisala je pjevačicu kao “prekrasnu dušu izvana i iznutra” koja će “doista nedostajati”. Najpoznatija po svojoj top 10 pjesmi u SAD-u i UK-u 'Come Into My Life', soul i R&B pjevačica imala je i broj 1 hit 'All and All' iz 1986., koju su slijedile 'Lifetime Love', 'Looking for a Love' i 'Walk' Away” koje su također postigle uspjeh na top listama narednih godina.
Nakon niza uspješnih ploča, nastavila je izvoditi i R&B i soul, osobito u Europi; Sims je imala i zapaženu večer u Haçiendi u lipnju, kako se prisjetio DJ i pisac Dave Haslam ranije ove godine, koji je 'All In All' nazvao "jednim od najboljih singlova sredine 1980-ih".

Tijekom karijere semplirali su je glazbeni velikani kao što su jazz pjevač Randy Crawford, R&B pjevačica Angie Stone i reper Snoop Dogg. U kolovozu ove godine Sims je nastupila u Londonu i objavila obradu Bobbyja Caldwella 'What You Won't Do For Love' preko SoulTracksa.

Load the next article
Loading...
Loading...