Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Charlotte de Witte ima novi EP, 'Apollo'

Acid techno uz dodatne eksperimentalne zvukove

  • Mixmag I Foto: Mixmag
  • 17 October 2022
Charlotte de Witte ima novi EP, 'Apollo'

Charlotte de Witte je objavila novi EP, 'Apollo'. Izdala ga je putem svoje diskografske kuće KNTXT, a riječ je o kolekciji žestokih klupskih pjesama, acid technu s nabrijanim kick drumsima i eteričnim vokalima. Posebno valja istaknuti završnu pjesmu 'PPC', koja je eksperimentalna stvar, lišena teških ritmova i brzih zvukova po kojima je de Witte poznata. Umjesto toga, čujemo svemirske dvije i pol minute bez beata, koje nam pružaju zamišljeniju i istraživačkiju stranu Charlottine neprestano rastuće diskografije.

“Prostranost i samoća svemira oduvijek su me zanimale”, kaže de Witte o završnoj pjesmi i galaktičkoj temi koja se jasno prenosi u svim smjerovima ploče, pružajući “uvjerljiv kontrast između monumentalne moći i vakuuma između. Ovo skretanje također se može pronaći u techno glazbi, čistoj jednostavnosti divergentnoj snazi”.

'Apollo' slijedi travanjski EP 'Universal Consciousness', koji je Charlotte de Witte predstavila na turneji ovog ljeta, a tijekom koje je postala prva techno - i ženska - DJ-ica koja je predvodila glavnu pozornicu Tomorrowlanda i svirala diljem svijeta na događajima uključujući Awakenings Festival pa čak i Burning Man.

Pred njom je nastup na Amsterdam Dance Eventu, u legendarnom Ziggo Domeu. Također će ostvariti suradnju s markom odjeće Filling Pieces, prije nego što otputuje u Južnu Ameriku na još KNTXT nastupa u Buenos Airesu i São Paulu.

'Apollo' provjerite OVDJE.

Load the next article
Loading...
Loading...