Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Preminuo legendarni house producent Mighty Mouse

Defected Records odao je priznanje njegovom “ogromnom talentu”

  • Mixmag I Foto: Mixmag
  • 26 October 2022
Preminuo legendarni house producent Mighty Mouse

Defected Records producent i DJ Mighty Mouse preminuo je u svom domu u Španjolskoj. House i disco producent, pravog imena Matthew Ward, iznenada je preminuo “u snu” od aneurizme aorte u četvrtak 20. listopada, prema izjavi Defected Recordsa.
“Shrvani smo što potvrđujemo da je Matthew Ward zvani Mighty Mouse iznenada preminuo prošlog četvrtka u svom domu u Španjolskoj”, rekli su. “Svi smo izgubljeni bez njegove ogromne prisutnosti i talenta, naše misli su s njegovom partnericom, Ellen, i njegovom mamom, Judy, kao i njegovom širom obitelji i mnogim, mnogim prijateljima i obožavateljima.”

Mighty Mouse aktivan kao glazbenik je aktivan od 2000-ih, njegova pjesma 'The Spirit' iz 2019. prethodno je proglašena “Najpopularnijom stvari na svijetu” u emisiji DJ-ice Annie Mac na BBC Radiju 1. Redovito je nastupao na Defectedovoj popularnoj seriji evenata Glitterbox. Još jedna njegova pjesma 'Midnight Mouse (Revised)' - obrada ABBA-ine 'Gimme! Gimme! Gimme!’ – postao je kultni klasik nakon što ga je francuski DJ Folamour pustio tijekom svog Boiler Room seta na FLY Open Air festivalu 2019.

Ward je bio aktivan DJ i producent sve do svoje smrti, podijelivši remix pjesme 'Like You' Ridneyja & Inaye Day ranije ovog mjeseca. Napisao je na Instagramu o izdanju: “Imam novi remix (na svim platformama). Puno prave podrške i prolazi jako dobro u klubu.” Također je imao zakazane nadolazeće nastupe u dvorani The Lofts u Newcastleu, XOYO u Londonu i Nitsa u Barceloni.

Load the next article
Loading...
Loading...