Search Menu
Home Novosti Menu
Glazba

RanchaTek ima novo, jubilarno deseto izdanje na legendarnom Nervous Recordsu

'No Return' je radio sa svojim dugogodišnjim kolegom iz Brazila, Phasedom

  • Mixmag Adria I Foto: Uroš SOP Vukosavljević
  • 3 August 2023
RanchaTek ima novo, jubilarno deseto izdanje na legendarnom Nervous Recordsu

Vladmir Rančić RanchaTek predstavlja svoje novo, jubilarno deseto izdanje na legendarnom Nervous Recordsu. Izdanje se zove 'No Return' a radio ga je sa svojim dugogodišnjim kolegom iz Brazila, Phasedom.

RanchaTek je prvo izdanje za Nervous Recordsu objavio 2013. godine; 'Islas Baleares' je odmah osvojila prvo mjesto na Traxsourceu, a na Beatportu je došla na Top 10. Od te godine, RanchaTek ima bar jednom godišnje neko izdanje za ovaj prestižni američki label.

Nervous je najpoznatiji po svojim Tech House i House izdanjima i artistima kao sto su Mochakk, Armand Van Helden, Louie Vega, da spomenemo samo neke, pa je vrlo teško na labelu naći neko Techno izdanje. Tu dolazi do izražaja kvalitet našeg producenta, s obzirom da je jedan od rijetkih Techno producenata, ako ne i jedini koji izdaje na legendarnom Nervous Recordsu.

Sada već jubilarno deseto Ranchino izdanje 'No Return' nudi sve ono što se od njega očekuje: veliki signature RanchaTek kicks sa rolling bassom, velike spacey melodije sa primjesama break beata, kao i nešto vrlo karakteristično - vokal koji vozi kroz cijelu stvar. 'No Return' provjerite OVDJE.

Load the next article
Loading...
Loading...