Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Ovo ljeto putujemo na Rave Island

Slurp! festival i Rave Alert iz Belgije donose novo glazbeno događanje kojem će zaštićeni krajobraz Martinske u Šibeniku tijekom tri dana i noći biti kulisa rajskog otoka

  • Mixmag Adria I Foto: Press
  • 28 February 2023
Ovo ljeto putujemo na Rave Island

Slatka tajna čuvana zadnje dvije godine, i odgađana zbog pandemije, novi je Rave Island festival koji će se održati od 18. do 20. kolovoza 2023. Rezultat je to suradnje Slurp! festivala i Rave Alerta iz Belgije - novo glazbeno događanje kojem će zaštićeni krajobraz Martinske u Šibeniku tijekom tri dana i noći biti kulisa rajskog otoka. “Nekoć davno postojao je Rajski otok na kojem su bića s planete, iz mora i iz svemira bila ujedinjena u slavljenju života. Taj raj bio je mjesto na kojem je svatko mogao izraziti svoju osobnost, plesati i raveati u zajedništvu. Raj je bio mjesto na kojem je svatko mogao živjeti život punim plućima”, stoji u prvoj festivalskoj objavi.

Udruženi s ukupno devet partnera, koji će isporučiti publici glazbu na tri pozornice, uz prateće zabave na brodovima, na plaži i na tajnovitim mjestima, sa preko 70 izvođača. Izgubljeni raj pritom će biti okružen ljepotama zaštićenog prirodnog krajolika Martinske, kao i ljepotama grada Šibenika, tog skrivenog bisera Mediterana.

Prodaja ulaznica kreće od ovog četvrtka, 2. ožujka, kad će se moći kupiti povoljnije ulaznica za HR i regiju. Više informacija pratitite na službenoj stranici www.raveislandfestival.com.

Load the next article
Loading...
Loading...