Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Roland i Serato su se udružili i objavili specijalno vinil izdanje koje slavi TB-303 i TR-606

12-inčni vinil sadrži glazbu artista kao što su J.Rocc, Fast Eddie, DJ Haus i Shadow Child

  • Mixmag/ROLAND & SERATO
  • 8 March 2024
Roland i Serato su se udružili i objavili specijalno vinil izdanje koje slavi TB-303 i TR-606

Roland i Serato su se udružili i zajedno objavili vinil ‘Serato + Roland TB-303 Bass Line / TR-606 Drumatix Control Vinyl’. na kojem su J.Rocc, Fast Eddie, DJ Haus i Shadow Child. Dvostruko prešani 12-inčni vinil, stvoren je povodom proslave 303 Daya (30. ožujka), u čast legendarnom The Roland TB-303, djelujući kao "vremenska kapsula i alat", izvještava Snythopia.

J.Rocc i Fast Eddie, koji su ga koristili na početku karijere, surađivali su s Shadow Childom i DJ Hausom kako bi proizveli nove pjesme pomoću legendarnog hardvera. Na Seratovoj službenoj stranici, J.Rocc je izdanje opisao kao “putovanje u prošlost, ali svejedno relevantno za današnju scenu”.

Na jednom vinilu, koji je posvećen bas linijama 303-ice, su Fast Eddie i DJ Haus, dok drugi slavi 606 drum beats s Shadow Childom i J.Roccom. Specijalno izdanje vinil će sadržavati serato kontrolne tonove i komplementarne BPM-ove „za besprijekornu sinkronizaciju kada se rade zajedno“. Uz to, DJ Lauren Flax kaže: “Mlađe generacije koriste noviju tehnologiju, ali kada dodate i klasičan gear kao što je 303, dodaje se još jedan sloj".

The ‘Serato + Roland TB-303 Bass Line / TR-606 Drumatix Control Vinyl’ mote nabaviti OVDJE, a u nastavku poslušajte J.Rocc mix.

Load the next article
Loading...
Loading...