Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Saraab, novi festival vodi nas u Egipat, uz veličanstvene planine Crvenog mora

Nastupe su potvrdili Âme, Polo & Pan, Maceo Plex, Gerd Janson, D’Julz, Lamache, Éclair Fifi, Mano Le Tough, Maher Daniel, William Djoko...

  • Mixmag Adria I Foto: Press
  • 10 November 2022
Saraab, novi festival vodi nas u Egipat, uz veličanstvene planine Crvenog mora

byGanz Extraordinaire & Astral Element udružili su se kako bi stvorili Saraab, novi koncept festivala u srcu planina Crvenog mora Il Monte Galala od strane Tatweera Misra, koji će se održati od 1. do 2. prosinca 2022. “Poput fatamorgane u daljini, vjerujemo da stvari nisu onakve kakve moraju biti. Vjerujemo kad se udružimo, u pravo vrijeme s pravim razlogom, sve je moguće postići. Zvuk postaje jezik. Stranci postaju prijatelji. Vrijeme je samo iluzija. Neki kažu da je sve to iluzija, mi to radije zovemo Saraab”, objasnili su organizatori.

Saraab je jedinstveni dvodnevni festival elektroničke glazbe koji se održava uz veličanstvene planine Crvenog mora s predivnim pogledom na more. S kapacitetom od 3000 posjetitelja i nekim od najvećih imena elektroničke industrije koji su potvrdii nastup, Saraab će trajati dva dana na dvije pozornice i - tržnici. Među imenima koja su potvrdila nastup su Polo & Pan (DJ set), Maceo Plex, Âme (live), Éclair Fifi, Mano Le Tough, Bas Ibellini, Terr, Lamache, Maher Daniel, Gerd Janson, D'Julz, Salomé Le Chat, William Djoko kao i lokalni heroji, Misty, Chiati (live), Aroussi, DNGR GNGR i Maie; line up Saraaba bit će nezaboravan.

Uz dvije pozornice, tržnica će uključivati prodavače svih vrsta, kao i manju pozornicu s mladim umjetnicima jer Saraab želi istaknuti lokalne i talente u usponu. Uostalom, ideja Saraaba je okupiti DJ-eve i vizualne umjetnike kao i uspostaviti tržište na kojem ljudi mogu dijeliti svoje interese i proizvode od vintage do umjetničkih komada i mode na jedinstvenoj tržnici uz ukusnu ponudu hrane.

Napomenimo i da je mjesto događaja, Il Monte Galala, vrhunsko odredište idealno za ovaj festival zbog svoje surove prirodne ljepote i prostora. Mjesto je prostrano i svestrano s predivnim pogledom na planine i more i nalazi se samo sat vremena od Kaira.

U nastavku provjerite cijeli line-up.

Load the next article
Loading...
Loading...