Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Snoop Dogg je novi vlasnik Death Row Recordsa

Kaže da mu je posjedovanje labela koji je pokrenuo njegovu karijeru “izuzetno značajno”

  • Mixmag I Foto: Mixmag
  • 11 February 2022
Snoop Dogg je novi vlasnik Death Row Recordsa

Snoop Dogg je objavio da je kupio Death Row Records te je otkrio: “Dobar je osjećaj imati vlasništvo nad labelom čiji sam dio bio na početku svoje karijere i čiji sam jedan od prvih izvođača.” U studenom 2021., Snoop je u podcastu Million Dollaz Worth Of Game rekao: “Mislim da bi cijeli Death Row trebao biti u mojim rukama”. Dodao je: “Trebao bih voditi to sranje. Baš kao što sam [na] poziciji u Def Jamu, Death Row mi znači više jer sam ga pomogao stvoriti. Mislim da bi mi ga trebali dati i pustiti me da predstavljam merch i glazbu po cijelom svijetu...”

Death Row Records objavio je njegov debitantski album prije više od 30 godina, a izvorno su ga osnovali Dr. Dre, Suge Knight, D.O.C. i Dick Griffey početkom 1990-ih. Snoop Dogg je snimio i izdao 'Doggystyle' i 'Tha Doggfather' pod Death Row Recordsom prije nego što ih je napustio 1998.

“Uzbuđen sam i cijenim priliku što sam stekao ovaj kultni i kulturno značajni brend kao što je Death Row Records, koji ima ogromni, još uvijek neiskorišteni potencijal”, rekao je. “Ovo je za mene izuzetno značajan trenutak. Želio bih osobno zahvaliti timovima u Blackstoneu, MNRK-u, a posebno Davidu Kestnbaumu, koji su surađivali sa mnom nekoliko mjeseci kako bi ovaj uzbudljivi povratak kući postao stvarnost. Veselim se izgradnji sljedećeg poglavlja Death Row Recordsa.”

Reper, a sada vlasnik izdavačke kuće, također ima novi album 'Bacc On Death Row' koji izlazi danas, ka čeka ga i nastup na poluvremenu Super Bowla ove nedjelje zajedno s Dr Dreom, Eminemom, Mary J Blige i Kendrickom Lamarom.

Load the next article
Loading...
Loading...