Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Space Ibiza se opet otvara sljedeće godine

Radit će kao klub, bar i restoran

  • Mixmag I Foto: Mixmag
  • 5 November 2021
Space Ibiza se opet otvara sljedeće godine

Prema riječima vlasnika Pepea Rosellóa, znameniti noćni klub na Ibizi, Space, trebao bi se opet otvoriti sljedeće godine, ali u novom obliku. Roselló je navodno potvrdio za Periodico de Ibiza da će se klub vratiti kao bar, restoran i klub, a nalazit će se na San Antonio Sunset Stripu u zgradi Posta del Sol.

“Sve je razjašnjeno i potpisano”, potvrdio je Roselló, koji želi “zadržati duh Spacea” kada se ponovno pokrene sljedeće godine. Obećao je i povratak nedjelja u Spaceu – omiljene klupske večeri na Ibizi koja se prestala održavati 2016. godine, zbog zatvaranja kluba.

Ranije ove godine, glasine o uskrsnuću Spacea kružile su i prije nego što je Roselló razgovarao za Noudiari, gdje je navodno otkrio da će se Space vratiti “2022.”.

Unatoč tome, bivši rezident Spacea Carl Cox rekao jeza Mixmag u rujnu da “to se nikada neće dogoditi” i našalio se: “[Pepe Roselló] ima 83 godine, ne vidim baš da će doći i reći 'OK, idemo na party!' Objavljeni su razni izmišljeni intervjui, s fotografijama mene i Pepea”, rekao je za Mixmag.

Pročitajte i ovo: Carl Cox - Dok sam DJ-irao, vidio sam ljude kako umiru ispred mene

Čini se da je Roselló potvrdio povratak sa slikom zgrade u kojoj će se nalaziti Space Sun Beach, novi bar i restoran s glazbenom tematikom Spacea. Slika prikazuje transparent preko zgrade s natpisom: “Space Ibiza Dance, uskoro”.

Nakon 27 godina otkako je otvoren, uz Carla Coxa kao rezidenta tijekom tih godina, Space - koji je 11 puta proglašen najboljim klubom na svijetu - mogao bi vratiti slične rezidencije u klub.

Roselló je malo otkrio o povratku Spacea, ali je rekao da će glazbeni programi odati počast Joséu Padilli, legendarnom DJ-u i prijatelju Spacea, koji je preminuo prošle godine.

Load the next article
Loading...
Loading...