Search Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Potvrđen je nastavak kultnog filma Spinal Tap, u kojem će gostovati Paul McCartney, Elton John i Garth Brooks

Redatelj Rob Reiner otkriva da se produkcija mockumentaryja planira početkom sljedeće godine

  • Mixmag/Photo: Dayvison Tadeu/Pexels
  • 29 November 2023
Potvrđen je nastavak kultnog filma Spinal Tap, u kojem će gostovati Paul McCartney, Elton John i Garth Brooks

Potvrđen je nastavak glazbenog mockumentaryja (lažnog dokumentarca) iz 1984., “This Is Spinal Tap”. Najavio ga je redatelj Rob Reiner, koji zadužen za režiju originalnog filma iz 1984., a u njemu će se pojaviti Paul McCartney, Elton John i Garth Brooks. Otkrivajući vijest o Leicester Square Theatre Podcastu Richarda Herringa, Rob Reiner je objasnio: “Počet ćemo snimati krajem veljače.”

Izvorni mockumentarac pratio je bend kroz njihove uspone i padove, a glumili su Michael McKean, Christopher Guest i Harry Shearer. Reiner dodaje: “Svi će biti i u novom nastavku. Pridružuju nam se Paul McCartney i Elton John. I još nekoliko iznenađenja, kao što je Garth Brooks.” Kada su ga pitali o originalnom filmu, Reiner je rekao Herringu: “Kad smo ga prvi put gledali, gledali smo ga u kinu u Dallasu, Teksas, i ljudi... nisu znali u što, dovraga, gledaju. Poslije su mi prišli i rekli: ‘Ne razumijem. Zašto biste snimali film o bendu za koji nitko nije čuo? I tako su loši! Zašto biste to učinili?’”, dodao je Reiner. “Rekli su: ‘Trebao bi snimiti film o Beatlesima ili Rolling Stonesima’.”

U intervjuu za NME prošle godine, Reiner je rekao: “Nikad nismo mislili da ćemo raditi nastavak. Dogodilo se čisto jer smo počeli razgovarati jedni s drugima i došli smo do ideje za koju mislimo da bi mogla upaliti - ne znamo hoće li. Pokušat ćemo”, objasnio je i nastavio: “Letvica je nevjerojatno visoka. Raspravljali smo trebamo li to učiniti ili ne... Rekao sam, 'Pogledajte nas, svi smo u svojim 70-ima. Koliko će nam vremena [preostati] da dobijemo malo zabave?'”

Nastavak je prvotno trebao izaći u ožujku 2024. kako bi se poklopio s 40. godišnjicom originala, no čini se da se to neće dogoditi jer produkcija počinje u veljači. Datum izlaska filma trenutno nije poznat.

Load the next article
Loading...
Loading...