Menu
Home Novosti Menu
In Session

Stay-At-Home Mix: Pero Fullhouse

Omiljeni miks i poruka za ekipu u kućnoj izolaciji

  • Gaia Radić I Foto: Pero Fullhouse Facebook
  • 2 April 2020
Stay-At-Home Mix: Pero Fullhouse

U novom nastavku rubrike Stay-At-Home Mix, DJ i promotor Pero Fullhouse, koji odnedavno djeluje i pod pseudonimom Skeptik, s nama dijeli svoj omiljeni miks snimljen prošle godine.

“Miks je nastao na mom gostovanju u Tresoru 29.6.2019., kad su me gospoda iz Tresora pozvala na gažu. Budući da je Tresor jedan od rijetkih preostalih klubova koji izvođačima daje pristojne satnice, samim time može se izvesti i smislen set. Pošto sam puštao prvi na Globus flooru, za početak sam odabrao laganije stvari: od broken duba, deep techna, deep housea, da bi onda na kraju seta zakomplicirao stvar s acid houseom, chicago houseom i detroit technom. Fantastična stvar kod Tresora je ta da sam tamo mogao pustiti apsolutno sve što sam osjećao u tom trenutku. Ovo je bio moj drugi nastup ondje i oba puta se potvrdilo da je to najbolji klub u kojemu sam nastupio, a nastupio sam ih u nekoliko...

Osobno nemam problema s izolacijom, tek sam na pola YouTubea i pri kraju Netflixa! Zanimljivo mi je kako muzika koju sam kupio kroz više od tri desetljeća zvuči na različitim sistemima. Otkrio sam puno muzike koja mi stoji na policama, ali još nije došla na red za slušanje. Da nije korone možda ne bi nikad!”

Poslušajte već objavljene Stay-At-Home Mixeve: Tonbe, Phat Phillie, 84Bit, Filip Motovunski, Viktor.

Load the next article
Loading...
Loading...