Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Izašao trailer za drugi dio četvrte sezone 'Stranger Thingsa'

Soundtrack trailera je remix ‘Running Up That Hill’ Kate Bush

  • Mixmag I Foto: Netflix
  • 23 June 2022
Izašao trailer za drugi dio četvrte sezone 'Stranger Thingsa'

Netflix je upravo objavio novi trailer za drugi dio četvrte sezone 'Stranger Thingsa' koji dolazi na Netflix 1. srpnja. Novi kratki pregled sadrži remiks pjesme 'Running Up That Hill' Kate Bush uz kultnu naslovnu temu 'Stranger Thingsa', Kylea Dixona i Michaela Steina.

Singl 'Running Up That Hill' iz 1985. pojavljuje se tijekom cijele četvrte sezone i dospio na broj 1 na UK ljestvicama singlova. “Preplavljena sam količinom naklonosti i podrške koju pjesma dobiva i sve se događa jako brzo, kao da sve tjera neka elementarna sila”, otkrila je Kate Bush medijima u jednoj od svojih rijetkih izjava, “Moram priznati da se osjećam jako ganuto zbog svega toga. Puno vam hvala što ste pjesmu učinili broj 1 na tako neočekivan način”, rekla je i dodala kako je 'Stranger Things' sjajna serija i da je znala da će pjesma privući pažnju ali nije očekivala da će biti na ovoj razini.” Osim toga je rekla kako prati seriju od početka te da je sretna što je pjesma korištena na pozitivan način. ”Pjesma je svojevrsni talisman za Max. I da, mislim da je to zapravo vrlo dirljivo”, zaključila je Kate Bush.

Novi trailer donosi scene novog zlikovca Vecne, još uvijek živog demogorgona, kao i moćne eksplozije. Ovo "epsko finale sezone", kako ga autori opisuju, sadrži i mnoge dramatične snimke uključujući novog lika i vođu kluba Hellfire, Eddieja Mudsona koji svira gitaru u onome što se čini kao 'druga strana'.

Inače je ova sezona predzadnja, a peta sezona će, kako kažu autori serije Matt and Ross Duffer, biti posljednja. Pogledajte trailer u nastavku.

Load the next article
Loading...
Loading...