Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Radio emisija ‘Subscribe To The Vibe’ dua SUNANA, od sada dostupna globalno

U emisiji su do sad gostovali Vintage Culture, Martin Garrix, Oliver Heldens, Robbie Rivera, Afrojack...

  • Mixmag Adria/Promo
  • 22 February 2024
Radio emisija ‘Subscribe To The Vibe’ dua SUNANA, od sada dostupna globalno

Britanski DJ i produkcijski duo SUNANA, proširio je doseg svoje mjesečne radio emisije ‘Subscribe To The Vibe’ te je sada emisija dostupna na brojnim stanicama širom svijeta. Izvorno se emitirajući isključivo na Select Radio, emisija je u londonski eter dovela najbolji Latin i Afro Tech House, s gostima kao što su Vintage Culture, Martin Garrix, Hugel, Oliver Heldens, Robbie Rivera, Afrojack. Zahvaljujući tome, dosegli su Top 10 Beatport & TraxSource liste i dobili podršku vodećih igrača u industriji, što ih je potaknulo da prošire domet svoje emisije na širu globalnu publiku.

S kombiniranim iskustvom od 25 godina kao izvođači i producenti, duo SUNANA smo mogli čuti sa brojnih pozornica diljem svijeta, kao što su, primjerice, Pacha, Glastonbury Festival i Wembley Arena, Back To Mine At Pikes Ibiza kao i Ministry of Sound za ‘Radio Warriors Summer Closing Party’ Select Radija. SUNANA redovno izdaje za Sony Music, Adesso, Housetribe i Black Lizard a nalazimo ih na vodećim Spotify playlistama, uključujući New Music Friday Dance, Operator i Fresh Finds koji se poklapa s njihovim bogatim rasporedom izdanja.

Radio show ‘Subscribe To The Vibe’ dua SUNANA, od sada je dostupan na brojnim radio stanicama diljem svijeta; popratite OVDJE. Dosadašnje emisije potražite OVDJE.

Load the next article
Loading...
Loading...