Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Sven Väth nastupio na otvaranju nove tvornice Tesle Elona Muska

Tisuće su se okupile kako bi uživale u njegovom setu ispred limitiranih modela automobila

  • Mixmag I Foto: Mixmag
  • 25 March 2022
Sven Väth nastupio na otvaranju nove tvornice Tesle Elona Muska

Sven Väth je otkrio kako je početkom tjedna nastupio na otvaranju nove Tesline gigatvornici u Berlinu. U publici je bio Teslin vlasnik Elon Musk.

“Jučer sam imao zadovoljstvo ponovno provesti neko vrijeme s Elonom Muskom”, objavio je Väth na Instagramu. “Svirao sam neke techno beatove povodom otvaranja njegove stvarno gigantske tvornice!!! Hvala odličnom timu”, napisao je, uz fotografije s Muskom te nekoliko snimki sa pozornice.

Događaj se održao istočno od Berlina u Gruenheideu gdje su se tisuće okupile ispred Muskove nove Tesline tvornice gledajući Svena Vätha kako svira dok se novi modeli automobila pojavljuju kroz neonski osvijetljeni tunel. “Ovo je sjajan dan za tvornicu”, rekao je Musk za Reuters, opisujući otvaranje kao “još jedan korak u smjeru održive budućnosti”. Muskova potpuno nova "gigatvornica" trenutno ima 3.500 zaposlenih, a očekuje se da će s vremenom broj zaposlenika u samoj tvornici narasti na 12 tisuća.

Distopijski susret između Muska i Vätha nije njihov prvi - par ima povijest zajedničkog rada i suradnje. Godine 2020. Muskova ljubav prema technu rezultirala je produciranjem EDM pjesme pod nazivom 'Don't Doubt Your Vibe'. Ubrzo nakon objavljivanja pjesme, Sven Väth mu je poklonio svoj edit stvari koji je nazvao “soundtrack za svemirska putovanja” uživo na ceremoniji dodjele nagrada.

“Smatram ga jednim od velikih vizionara našeg vremena. Čini razliku za sve nas na ovoj planeti. Ali on tu ne staje. On ide dalje,” rekao je Väth nakon događaja. “Bio sam začuđen kako je mogao odgovoriti na složena pitanja s takvom preciznošću. Na pitanje zašto toliko voli techno, odmah je rekao: ‘Maksimalno humano!’ Koliko je u pravu. Toliko sam intervjua dao u svojoj karijeri. Trebao sam ih svesti na minimum kao gospodin Musk.”

Load the next article
Loading...
Loading...