Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Swedish House Mafia napravili 'milijunsku' štetu na opremi zbog nastupa na kiši

Nastupali su u LA-u, njihov tim ih je molio da prekinu s nastupom ali ih je trojac ignorirao

  • Mixmag I Foto: Mixmag
  • 21 September 2022
Swedish House Mafia napravili 'milijunsku' štetu na opremi zbog nastupa na kiši

Swedish House Mafia navodno su prouzročili štetu vrijednu “milijune dolara” nakon što su nastavili s live nastupom iako je tijekom showa počela padati kiša. Naime, trio je prošli tjedan svirao uživo na prepunom stadionu Banc of California u Los Angelesu, u sklopu svoje američke turneje Paradise Again. Prošlo je više od desetljeća otkako su Swedish House Mafia nastupili u LA-u i ovo je bio njihov najveći set na otvorenom na turneji dosad. No, počela je kiša i iako ih je tijekom gotovo cijelog seta njihov tim “molio” da prestanu sa svirkom, trojac je ignorirao molbe što je navodno prouzročila milijunsku štetu na njihovoj opremi. Prema izvorima na TMZ-u, “milijune vrijedna audio i scenske oprema morat će se popraviti ili u potpunosti zamijeniti”

Srećom, njihov sljedeći nastup u Vancouveru prošao je bez ikakvih problema. Inače, tijekom turneje su izbacili i potpuno novu pjesmu s vokalima koje pjeva Alicia Keys. Pjesma je brzo postala viralna među obožavateljima, a netko je rekao da bi “to mogao biti sljedeći Don't You Worry Child”.

Album 'Paradise Again' izbačen je u travnju i uključuje pjesme 'It Gets Better,' 'Lifetime,' 'Moth to a Flame', na kojoj se pojavljuje The Weeknd, te suradnju sa Stingom na 'Redlight'. Swedish House Mafia nastavljaju svoju turneju u Velikoj Britaniji od 29. rujna u Manchesteru do 6. listopada u Dublinu.

U nastavku pogledajte isječak s nastupa Swedish House Mafia u LA-u.

Load the next article
Loading...
Loading...