Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Kanye West otvorio privatnu školu, zove se Donda Academy

Lekcije uključuju vizualnu umjetnost, film, zbor i parkour

  • Mixmag I Foto: Mixmag
  • 20 September 2022
Kanye West otvorio privatnu školu, zove se Donda Academy

Kanye West je otvorio novu kršćansku pripremnu privatnu školu pod nazivom Donda Academy, gdje roditelji navodno moraju potpisati NDA kako bi uopće upisali djecu. Škola se nalazi u Simi Valleyu u Kaliforniji i temelji se na poduci ukorijenjenoj u kršćanstvu. Kako piše na web stranici škole, ustanova ima za cilj “pripremiti učenike da postanu sljedeća generacija lidera”. Lekcije koje će učenici dobiti uključuju “puno školsko bogoslužje; osnovni razredi jezičnih umjetnosti, matematike i prirodnih znanosti; ručak i odmor; tečajevi koji uključuju svjetski jezik, vizualnu umjetnost, film, zbor i parkour”.

Pohađanje škole košta 15.000 dolara godišnje po studentu iako, kako piše na web stranici, stipendije i financiranje su također dostupni. “Svi su dobrodošli da se prijave bez obzira na financijsko stanje. Financijska pomoć i stipendije dostupne su studentima koji ispunjavaju uvjete.”

Page Six izvještava da Kanyeov suradnik Malik Yusef objašnjava da će polovica učenika u školi biti podržana stipendijama, dok će druga polovica biti djeca slavnih osoba i Kanyeovih prijatelja koji si mogu priuštiti školarinu. Rolling Stone je izvijestio da su dvije obitelji, čija djeca pohađaju školu, tvrdile da su bile prisiljene potpisati NDA. Tamar Andrews, predstavnica škole, izjavila je za Rolling Stone da roditelji svakog učenika moraju samo potpisati "neformalni sporazum" - ali nije dodatno pojasnila što taj sporazum znači.

“Ljudi koji žele doći u ovu školu traže dobru kršćansku školu u tom području i znaju da smo tamo... tu je i određena ozloglašenost koja dolazi s povezanošću s Dondom. Dakle, ne moramo se oglašavati, što je blagoslov i prokletstvo.” Andrews je također potvrdila da je Kanyeova kršćanska akademija još uvijek u procesu dobivanja dozvole od strane Western Association of Schools and Collegesa.

Saznajte više o Donda Academyju OVDJE.

Load the next article
Loading...
Loading...