Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Syncia predstavlja remiks ‘Don't You Want My Love’ Super Disco Cluba

Remiks je izašao na Vicious Recordingsu a inspiriran je French Houseom

  • Mixmag Adria/Promo
  • 23 February 2024
Syncia predstavlja remiks ‘Don't You Want My Love’ Super Disco Cluba

Syncia predstavlja svoje debi izdanje za Vicious Recordings i to s French House inspiriranim remiksom stvari ‘Don't You Want My Love’ Super Disco Cluba. Ovo izdanje slijedi njegov remiks stvari Inner Cityja, ‘Reach’, koji je prošao ravno u Top 10 na TraxSourceu. ‘Don't You Want My Love’dolazi kao dio zvjezdanog novog remiks paketa u kojem SDC kroz ‘Don't You Want My Love’ odaje počast 90-ima. Za to ima podršku imena kao što su Jamie Jones, Sam Divine, Marco Carola, CLAPTONE,Joachim Garraud, Don Diablo, Leandro Silva, Ruben Mandolini, GAWP, Paco Osuna, Roger Sanchez i K-Klass. Remiks koji potpisuje Syncia impresionirao je kolege među kojima su Nic Fanciulli, Robert Owens, Graeme Park, Niskerone, Jay J i Heidi, a odmah je dospio i na #16 u australijskom Arias Top 50 Club Club Tracks of the Week.

Iako je relativno novo ime na sceni, britanski DJ i producent Syncia se brzo i dobro snalazi pa je prošle godine predstavio impresivan katalog glazbe u kratkom vremenskom razdoblju, pozicionirajući se na br.1 na ljestvici Beatport i Traxsource Techno, među ostalim i sa svojim debitantskim izdanjem na vlastitom labelu Taikomochi Records. Ova 2024. trebala bi biti velika godina za Synciu, jer ima mnoštvo projekata u planu. Neki od njih uključuju izdanja na Tregambeu Juliet Fox, zatim za We Are the Brave Alana Fitzpatricka i 2 EP-a za Release LDN, gdje je preuzeo ulogu upravitelja labela. Čekaju ga i dva remiksa za šefa AMA Recordingsa Raya Okparasa, suradnja s kolegom iz Release LDN, Gawpom, a uskoro će mu biti objavljen i remiks Soul Centralove House himne 'Strings of Life'.

Super Disco Club je uzbudljiv glazbeni projekt DJ -a i producenta Andyja Vana (Madison Avenue) i pjevačice i autorice Cassie Van. Viralni su, zahvaljujući društvenim mrežama ostavruju globalni doseg s 596 tisuća pratitelja na Instagramu, 124 tisuća na Tiktoku s ukupno 85 milijuna kombiniranih pogleda, što odražava živopisnu energiju koja odjekuje kroz njihovu glazbu. Do sad su objavili 15 izdanja i reworkova, koje su podržala imena kao što su Carl Cox, Mark Knight, Laurent Garnier, Jamie Jones, Sam Divine & David Penn, Roger Sanchez...

Load the next article
Loading...
Loading...