Menu
Home Novosti Menu
Novosti

U Madridu otvoren najmanji klub na svijetu

Ulaz u Teledisko je besplatan, ima jukebox koji radi na žetone a služi i kao kabina za fotografiranje

  • Mixmag I Foto: Facebook
  • 6 January 2023
U Madridu otvoren najmanji klub na svijetu

Teledisko, najmanji noćni klub na svijetu koji zauzima samo jedan metar kvadratni, otvorio je novu lokaciju u Madridu. Do sad ih je bilo pet, u i oko Berlina, a ovo novo srebrno Telediskovo izdanje označava prvo van granica Njemačke.

Klub u obliku govornice već godinama fascinira mnoge posjetitelje Berlina, a nudi organiziranje malih partyja uz malu naknadu. Zainteresirani se potiču da prilože 2€ kako bi sudjelovali i “ludovali” s prijateljima.

“Teledisko je najmanji disko na svijetu”, stoji na stranici Telediska. “Možete aktivirati svoju omiljenu pjesmu umetanjem novčića, zatim se fotografirati i preuzeti video putem linka. Što se dogodi u teledisku, ostaje u teledisku”, dodaje se. “Pleši kao da sutra ne postoji!”

Kad uđete unutra, možete birati između pjesama grupe ABBA 'Dancing Queen', Rihannine 'Umbrella' i 'Barbie Girl' grupe Aqua, dok se možete poigrati s efektima poput stroboskopske rasvjete, disko kugle i strojeva za maglu.

O madridskom Teledisku prvi je izvijestio španjolski list Informacion koji je klub u madridskoj četvrti Almargo u vrtovima Goethe Instituta. Ulaz u Teledisko Silver trenutno je besplatan. U klub stanu tri osobe istovremeno a cijeli party traje samo tri minute, nakon što odaberet i aktivirate pjesmu.

Još pet Teledisko lokacija razbacano je po Berlinu, a originalni Teledisko Pink nalazi se u Kater Blau na Holzmarktstrasse. Ostala izdanja mogu se pronaći u Sisyphosu, izvan Mercedes-Benz Arene, na RAW lokaciji u Revaler Strasse i na Holzmarktu. Teledisko se također može unajmiti i seliti diljem svijeta, međutim, ova nova lokacija u Madridu je stalna.

Load the next article
Loading...
Loading...