Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Skrillex sprema prvi solo album u devet godina?

Upravo je objavljen i prvi singl s potencijalnog dvostrukog LP-ja, na kojem gostuju Fred again.. i Flowdan, 'Rumble'

  • Mixmag I Foto: Mixmag
  • 5 January 2023
Skrillex sprema prvi solo album u devet godina?

Priča se da Skrillex radi na svom prvom solo albumu nakon gotovo desetljeća, koji bi trebao biti objavljen kasnije ove godine. Obožavatelji nagađaju da je riječ o duplom LP-ju nakon što je producent objavio 15-sekundni isječak nadolazeće neobjavljene pjesme s naslovom: “QFF/DGTC 23”, aludirajući na naziv duple ploče. Obožavatelji su na Skrillexovom subredditu nagađali da bi drugi akronim, 'DGTC', mogao značiti 'Don't Get Too Close', nakon tweeta koji je producent objavio ranije prošle godine.

Ako su nagađanja točna, dvostruka ploča označila bi Skrillexovo prvo solo LP izdanje u gotovo deset godina nakon 'Recessa' iz 2014., i njegovu treću - i potencijalno četvrtu - ploču do danas. Anthony Green, frontmen Circa Survive, Saosin i L.S. Dunes, odgovorio je na Skrillexov teaser video na Twitteru nedugo nakon što je objavljen, rekavši: “Čast mi je biti dio ovoga. Ovo je remek djelo. Hvala što si mi dopustio da radim na ovome Skrillex.”

Osim toga, Skrillex je upravo objavio i novu stvar koja bi se potencijalno mogla naći na novom albumu. Riječ je o stvari 'Rumble' na kojoj gostuju Fred again.. i Flowdan a koju je vrtio na festivalima prošlo ljeto. Stvar poslušajte u nastavku!

Load the next article
Loading...
Loading...