Menu
Home Novosti Menu
Novosti

The Prodigy će ponovno izdati 'The fat Of The Land' povodom 25. godišnjice albuma

Album će uključivati i remiks pjesme 'Firestarter' koji potpisuje drum ’n’ bass legenda Andy C

  • Mixmag I Foto: CARLOS ALVAREZ
  • 1 July 2022
The Prodigy će ponovno izdati 'The fat Of The Land' povodom 25. godišnjice albuma

The Prodigy su najavili limitirano vinilno re-izdanje albuma 'The Fat Of The Land' iz 1997. kako bi obilježili 25. obljetnicu te ploče. Ploča bi trebala biti objavljena 4. studenog putem XL Recordingsa u limitiranom broju srebrnih vinila i "reimaginiranoj" verziji originalnog artworka albuma Alexa Jenkinsa.

LP je jučer, 30. lipnja, napunio 25 godina, ploča je to koja je dobila globalno priznanje nakon izlaska ’97. i dominirala ljestvicama u Ujedinjenom Kraljevstvu i SAD-u, prodavši se u više od 10 milijuna primjeraka diljem svijeta.

Re-izdanje će sadržavati i remiks hita 'Firestarter' koji potpisuje drum ’n’ bass legenda Andy C. Osim toga, The Prodigy su također najavili turneju koja počinje sljedeći mjesec. Grupa je spremna odsvirati niz koncerata u Velikoj Britaniji, a svi su - rasprodani. “Jedva čekamo da se vratimo na pozornicu i da ponovno sviramo pjesme našoj publici. Činilo se da je 25. obljetnica 'Fat Of The Landa' pravo vrijeme da krenemo. Svirat ćemo pjesme sa svih naših albuma i možda neke stvari koje prije niste čuli. Ovo je za Flintyja...!”, rekli su.

Dvostruki limitirani LP trebao bi biti objavljen 4. studenog. Naručite ga OVDJE a popis pjesama provjerite u nastavku.

1. ‘Smack My Bitch Up’
2. ‘Breathe’
3. ‘DieselPower’
4. ‘Funky Shit’
5. ‘Serial Thrilla’
6. ‘Mindfields’
7. ‘Narayan’
8. ‘Firestarter’
9. ‘Climbatize’
10. ‘Fuel My Fire’

Load the next article
Loading...
Loading...