Menu
Home Novosti Menu
Novosti

THEMBA najavljuje rezidenciju u Fteliá Beach Clubu na Mikonosu

Afro house zvijezda sprema četverosatne setove u prekrasnom okruženju

  • Mixmag Adria I Foto: Press
  • 8 July 2022
THEMBA najavljuje rezidenciju u Fteliá Beach Clubu na Mikonosu

Globalni ambasador afro housea, THEMBA, ovog ljeta odlazi u klub Fteliá by Pacha Group na Mikonos na ekskluzivnu rezidenciju. Prvi nastup imao je u lipnju, slijedi jedan u srpnju te dva u kolovozu. Ulaznice se mogu nabaviti OVDJE.

Nakon što se THEMBA proslavio u Južnoj Africi, njegov globalni hit 'Who Is THEMBA?' proslavio ga je na svjetskoj sceni. Objavio je svoje tople, duboke i spiritualne zvukove za izdavačke kuće među kojima je i Armada Music, a 2021. izbacio je ambiciozni i dalekosežni album 'Modern Africa Volume 1 (Ekhaya)' koji ga je podigao na višu razinu. Ovog ljeta nastavlja svirati u nekim od najpoznatijih svjetskih klubova i festivala, te organizira i vlastiti Colours party na Ibizi.

Klub Fteliá by Pacha Group, nalazi se na jednoj od najluđih i najljepših plaža na otoku Mikonos, a osim THEMBE, u njemu ovo ljeto nastupaju i Marco Carola, Solomun i Tale Of Us. To je pravi raj za surfere i mjesto gdje se luksuz susreće s nautičkom ljepotom ali i sound sistemom svjetske klase koji omogućuje posebne zabave. THEMBA opet dolazi na Mikonos 12. srpnja, a idući nastupi su na rasporedu 9. kolovoza i 16. kolovoza. Nastup traje od 20h do ponoći a warm up je Da Mike. Ovi partyji nude priliku čuti afro house zvijezdu kako svira produžene četverosatne setove u doista prekrasnom okruženju.

Pacha Grupa je svjetski poznati lifestyle brand koji djeluje u sektorima glazbe, zabave, ugostiteljstva, mirisa i mode, između ostalog, kroz svoje internacionalne brendove: Pacha Ibiza (noćni klub), Destino Hotels, El Hotel, Casa Pacha Formentera, otvoreni klub na plaži Fteliá Pacha Mykonos i njegovo moderno kabaretsko iskustvo Lio, koje se širi u inozemstvo. Grupacija Pacha predana je dijeljenju Ibiza lifestylea sa svijetom; bezbrižan, zabavan, sofisticiran način života spojen s kreativnošću i glazbom.

Load the next article
Loading...
Loading...