Search Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Sonus Festival predstavio treći val izvođača za svoje 10. izdanje

Na Zrće dolaze Derrick May, Solardo, Miss Monique, Juliet Fox, Lauren Lo Sung, Chelina Manuhutu, Brina Knauss i mnogi drugi

  • Mixmag Adria I Foto: Press
  • 7 June 2023
Sonus Festival predstavio treći val izvođača za svoje 10. izdanje

Deseto izdanje Sonus Festivala, obogaćeno je za novi, treći val izvođača. Na Zrću, na otoku Pagu, od 20. - 24. kolovoza 2023. nastupit će i Derrick May, Solardo, Miss Monique, Juliet Fox, Lauren Lo Sung, Chelina Manuhutu, Brina Knauss, Layton Giordani, Roberto Capuano i Silvie Loto.

Ovo povijesno 10. izdanje bit će veće i bolje nego ikad, kažu organizatori. Sonus je jedan od originalnih i najautentičnijih festivala u regiji, poznat po svojoj pažnji prema sound systemu svjetske klase. Položaj plaže, pogled na more i bogata lokalna kultura i običaji, kao i lokalne šetnje i skrovite uvale čine Sonus idealnim izborom i za najprobirljivijeg ljubitelja glazbe i putovanja. Glazba na Sonusu svira bez prestanka od trenutka kada sunce dramatično utone u more, sve dok ne izađe sljedeći dan. Svaki party je visokoenergetska afera s gostoljubivom publikom koja se snažno provlači kroz sva tri mjesta: Aquarius, Kalypso i Papaya. Od plesnih podija na otvorenom do pool i boat partyja, Sonus nudi mnogo različitih načina za uživanje u finom presjeku housea i techna.

Osim novih imena, na Sonusu će nastupiti i već najavljeni Claptone, Chris Stussy, Joseph Capriati, KAS:ST, Reinier Zonneveld live, Daria Kolosova, Boston 168 live, Sonja Moonear, Ricardo Villalobos, Richie Hawtin, Diplo, Paula Temple, Sven Väth, Seth Troxler, ANNA, Vintage Culture, Marco Carola, Sama' Abdulhadi, The Martinez Brothers, Loco Dice, Maceo Plex, Kobosil i deseci drugih.

Sonus također ponosno istiće što je HTZ, Hrvatska turistička zajednica, njihov partner za Sonus Festival 2023. #InspiredbyCroatia #CroatiaFullOfLife

Prošlogodišnji Sonus festival rasprodan je unaprijed, a ovo posebno 10. izdanje samo što nije, stoga požurite po svoju ulaznicu OVDJE. U nastavku provjerite do sad poznati line-up.

Load the next article
Loading...
Loading...