Menu
Home Novosti Menu
Eventi

Osvojite ulaznice za festivale u Hrvatskoj i diljem Europe!

Hrvatski Telekom ima novi projekt „Ovog ljeta samo opušteno” u sklopu kojeg se 24. lipnja održava i Electronic Beats, s Elenom Mikac, Franom Vasilićem, Porto Mortom i Miach

  • Mixmag Adria I Foto: Press i Šime Bilić
  • 7 June 2023
Osvojite ulaznice za festivale u Hrvatskoj i diljem Europe!

Hrvatski Telekom pokrenuo je novi projekt posvećen mladima i njihovim interesima pod nazivom „Ovog ljeta samo opušteno”. U sklopu projekta, mladi će imati priliku osvojiti ulaznice za domaće i međunarodne festivale, predložiti najbolji provod ovog ljeta u svom mjestu, osvojiti novi iPhone 14 Pro Max te unaprijediti svoje znanje o stvaranju sadržaja za društvene mreže kroz „Social Lab“ s poznatim mladim influencerom Jankom Janićem.

Osim toga, Hrvatski Telekom dovodi i jedinstveni, glazbeno-scenski pop-up event na jezero Bundek, Electronic Beats, koji će se održati 24. lipnja. Ulaz je besplatan, a jedini zadatak bit će odličan provod koji se može zabilježiti u obliku videa, objaviti na društvenim mrežama i označiti Hrvatski Telekom i influencera Janka Janića uz #SocialLab. Autor najoriginalnijeg videa osvojit će novi mobilni uređaj iPhone 14 Pro Max s kojim će sretni dobitnik ili dobitnica moći snimati još kvalitetniji sadržaj. Za vrhunsko glazbeno-scensko iskustvo biti će zaduženi mladi umjetnici Fran Vasilić, Miach, Porto Morto i Elena Mikac.

Porto Morto

Također, Hrvatski Telekom omogućuje mladima i osvajanje ulaznica za festival „Beat na moru” koji će održati od 24. do 26. kolovoza na Krku, te upoznavanje jednog od najpoznatijih hrvatskih trap umjetnika - Hiljsona Mandelu.

Saznajte više informacija o projektima Hrvatskog Telekoma „Ovog ljeta samo opušteno“ i „Social Lab“ na njihovoj Web stranici, Instagramu i TikToku.

Load the next article
Loading...
Loading...