Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Unum festival objavio prvi val imena za svoje 2023. izdanje

Posjetitelje čeka šest dana glazbe bez prestanka, tri pozornice, čiste plaže i više od 80 izvođača

  • Mixmag Adria I Foto: Press
  • 19 January 2023
Unum festival objavio prvi val imena za svoje 2023. izdanje

Nijedan underground festival u Europi nije tako kulturan i nekomercijaliziran kao UNUM. Ovo kultno omiljeno okupljanje san je ljubitelja glazbe i putovanja. Poznat je po osamljenim pozornicama u borovoj šumi, 24 sata glazbe bez prestanka, tri pažljivo uređene pozornice s osunčanim plažama okruženim slikovitim planinama. Soundtrack za ovaj poseban bijeg od 1. do 6. lipnja ove godine bit će house, techno i minimal za koji će biti zaduženi artisti kao što su Ricardo Villalobos, Dyed Soundorom, Rhadoo, Raresh, Praslea, Priku, Sonja Moonear, Margaret Dygas, tINI i Anthea među mnogim drugima. Uoči glavnog događaja, bit će primamljivih zabava zagrijavanja, Road to Unum, diljem Europe - u Manchesteru, Londonu, Leedsu, Derbyju, Amsterdamu, Parizu, Berlinu, Barceloni, Ibizi, Istanbulu, Ateni, Bukureštu, Münchenu, Baselu, Ženevi, Zurichu, Rimu, Veneciji, Napulju... Idite na unumfestival.com za sve pojedinosti i informacije o ulaznicama.

Unum je festival s poznatom publikom, pristupačnim cijenama i toplim osjećajem zajednice. Tri prethodna izdanja okupila su šarmantan i šarolik izbor ljubitelja glazbe u skriveni tajni raj Rana e Hedhun, tihi je to kutak Europe u gradu Shengjin na savršenoj albanskoj obali. Ovdje će sva vaša osjetila biti opčinjena bogatom lepezom lokalnih kultura i običaja, kao i neprekinutim zvukovima sunca, mora i svjetske klase.

Ovaj dio svijeta jedan je od rijetkih zadivljujućih lokacija koje su nekomercijalizirane i prirodne. To cijelom festivalu daje organski ugođaj za razliku od bilo kojeg drugog jer vam je prepušteno da isplanirate vlastito filmsko putovanje: postoji niz vodenih sportova koji ubrzavaju srce, ukusna lokalna ponuda hrane i pića te mnoštvo izoliranih uvala i osamljenih šumskih područja istražiti.

Poznati otmjeni soundtrack na Unumu odvijat će se kroz tri pozornice koje su potpuno otvorene bez ograničenja zvuka. Pine Stage jedan je od najpoznatijih, s visokim borovima oko šumske čistine. Otvara se u četvrtak i traje 24 sata dnevno bez prestanka s scenskim partnerima Animal Crossing, Club Der Visionaere i After Caposile, dok je ponedjeljak rezerviran za posebno obiteljsko okupljanje iz dana u noć uz Slapfunk.

Glavna pozornica u petak i subotu nudi najveće headlinere sa simpatičnom produkcijom i istinskom pažnjom posvećenom vrhunskim zvučnim sustavom, dok razne zabave na plaži u suradnji s Kunyeom, Shimzom i Nordsternom znače da stvarno možete upiti zadivljujuće zalaske i izlaske sunca uz savršenu glazbenu pratnju DJ-a.

Ovogodišnji line-up uključuje, među ostalima, imena kao što su Dyed Soundorom, Samuel Deep, Reiss, John Dimas, Ricardo Villalobos, Magda, Barem, Rhadoo, Raresh, Praslea, Cezar, Priku, John Dimas, Sonja Moonear, Margaret Dygas, tINI, Anthea, Shimza, Laolu, Boris Werner, Doudou MD...

Ulaznice nabavite OVDJE a daljnje informacije provjerite OVDJE.

Load the next article
Loading...
Loading...