Search Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Albanski festival UNUM otkriva prva imena za izdanje 2024.

Ovaj dragulj u kruni europske festivalske scene održat će se na albanskoj rivijeri od 6. do 11. lipnja 2024.

  • Mixmag Adria/Press
  • 27 November 2023
Albanski festival UNUM otkriva prva imena za izdanje 2024.

Festival usmjeren na house i techno, UNUM, vraća se na rajsku albansku rivijeru od 6. do 11. lipnja 2024. Bit će to nekoliko čarobnih dana, na lokaciji smještenoj između zadivljujućih planinskih lanaca, širokih plaža i visokih borovih šuma. Ove godine, zadivljujuća lokacija u Shëngjinu ugostit će najinovativnije umjetnike iz house, techno, breaks, minimal i electro spektra, od legendi do novih heroja uključujući imena kao što su Altin Bosh, Anfisa Letyago, Arapu, Cabanne, Christian AB, DJ Reas, Varhat (Live), John Dimas, Korolova, Maher Daniel, Manu Gonzalez, Praslea, Priku, Raresh, Rhadoo, Sonja Moonear i mnogi drugi.

UNUM Festival je dragulj u kruni europske festivalske scene. Okupljanje pravih ljubitelja glazbe na nekomercijaliziranom mjestu, s ukusnim dizajnom pozornice, fokusom na visokokvalitetan sound system i glazbom gotovo bez prestanka tijekom cijelog festivala. Njegovih prvih nekoliko izdanja dovelo je do stvaranja istinskog osjećaja zajednice bliskih ljudi koji vole putovanja, glazbu i kulturna iskustva izvan utabanih staza.

Ovo eskapističko skrovište nalazi se između mirisnih borovih šuma, sunčanih plaža postavljenih na dramatičnoj planinskoj pozadini i ima tri vrlo različite pozornice. Najznamenitija od svih je svakako Pines Stage, gdje DJ-i sviraju 24 sata na dan tako da publika uživa u epskim zalascima i izlascima sunca. Domaćini pozornice novog izdanja UNUM-a, uključuju vrhunske klupske brendove i labele After Caposile, Afterseason, Animal Crossing, Discotech, D-EDGE, Keep on Dancing, Secret Society, Slapfunk, Tribes, Yoyaku i Zone, dok line up uključuje imena koja su već nastpala na UNUM-u ali i debitante.

Sve pojedinosti i informacije o ulaznicama provjerite OVDJE.

Load the next article
Loading...
Loading...