Search Menu
Home Novosti Menu
Vikend preporuke

Gdje izaći: Mixmag clubbing preporuke

Novi vikend, nove preporuke za dobar provod (11. - 13.10.)

  • Mixmag Adria I Fotografija: Garden of Dreams Facebook
  • 11 October 2019

Pred nama je još jedan odličan vikend, prepun izvrsnih događanja u čitavoj regiji. Donosimo novi pregled finih clubbing evenata i naše preporuke za dobar provod vikenda pred nama - 12. i 13. listopada/oktobra. Plešite, uživajte!

DEPO klub, Zagreb
Devotion Showcase w/ Fernanda Martins & Lucas Freire (11.10.)

Cijenjena techno DJ-ica i producentica Fernanda Martins ovog petka sa svojim partnerom Lucasom Freierom u zagrebački DEPO klub donosi svoj Devotion Records, label kroz koji predstavljaju niz interesatnih i autentičnih techno izdanja. Ovo će im biti prvo predstavljanje labela all-nighterom u Zagrebu! Svoju viziju Devotion Recordsa, Fernanda je s nama podijelila i u nedavnom intervjuu.

Močvara, Zagreb
CT Forum Afterparty: Funk Guru / El Commando / Kula (11.10.)

Nakon trodnevnog nezavisno-kulturnog programa, službeni afterparty 12. Clubture Foruma završava u elektroničkim glazbenim vodama, uz glazbenu selekciju o kojoj će brinuti Funk Guru (CFSN), El Commando (Pulp / Taman) i Kula (VuBass / Dirty Beatz). Za vizuale će se pobrinuti VJ trio leilamarinaena koji čine talentirane vizualne umjetnice Ena Jurov, Leila Kasumović i Marina Jukić.

Upad: free

Bar Božidar, Ljubljana
5yrs of Stiropor w/ FUNCTION (11.10.)

Svoju petu obljetnicu, Stiropor serijal i kolektiv obilježit će eventom na kojem će ugostiti američkog techno veterana Functiona (Infrastructure, Ostgut). Pravog imena Dave Sumner, ovaj iskusni DJ i producent smatra se jednim od underground techno heroja, koji je svojim akcijama, izdanjima i podršci sceni zamjetno utjecao na razvoj techno žanra. Uz njega o glazbenoj selekciji brinu i Schrauff Elements, Christian Kroupa / Alleged Witches, Softskinson te SZCH.

Upad: 15 eura (na ulazu)

RTV Dom, Sarajevo
Garden of Dreams w/ Brian Cid (11.10.)

Garden of Dreams nastavlja i u novoj sezoni sa svojim serijalom finih i zamjećenih evenata, a na svom prvom jesenskom izdanju gost večeri bit će im njujorški deep melodic tech DJ i producent Brian Cid (Endangered, Lost & Found), a mjesto radnje je sarajevski RTV Dom. Ulogu domaćina večeri preuzimaju After Affair, G. Edd i SaraƧ.

Upad: 25 km (na ulazu)

Dom sportova, Zagreb
The Chemical Brothers (12.10.)

Veterani elektroničke glazbe - The Chemical Brothers, po prvi put stižu u Zagreb, a svoj koncertni spektakl predstavit će u sklopu velike svjetske turneje kojom promoviraju novi studijski album "No Geography". Više detalja o samom događanju pročitajte ovdje.

Upad: 350 / 430 kn

half, Beograd
half pres. Archie Hamilton (12.10.)

Beogradski half svoju zimsku sezonu clubbinga započinje uz Archiea Hamiltona, britanskog DJ-a i producenta, te vlasnika Moscow Records, Moss Co. i Arkityp etiketa. Za pultom će mu se pridružiti i Dimitri Monev, Stoilku i Nemax.

Upad: 590 rsd

Masters, Zagreb
Dobar House - Season opening (12.10.)

Klupska večer i zajednica ljubitelja širokog spektra house glazbe - Dobar House, započinje svoju novum petu po redu sezonu, koju će otvoriti dobrom house selekcijom u zagrebačkom Mastersu. Uz pokretača i rezidenta Toma Buga, probranu glazbenu selekciju birat će i gosti večeri - DJ Yesh, Tino Simich te Iggi. Više detalja o samom eventu i gostima večeri pročitajte ovdje.

Upad: 40/50 kn

Zagreb
28. Zagrebački maraton - glazbeni program (12. - 13.10.)

Ovog vikenda u Zagrebu će se održati tradicionalni 28. Zagrebački maraton, a ovaj sportski događaj ove je godine popraćen bogatim DJ programom na Trgu bana Josipa Jelačića te duž rute maratona. Trkače će zagrijavati i držati u ritmu prepoznata domaća DJ/producentska imena - Frajman, Ilija Rudman, Antonio Zuza, Felver te Nick & Pepi.

Za zagrijavanje pred izlazak, preporučamo i fine selekcije iz našeg Exclusive Mix serijala!

Next Page
Loading...
Loading...