Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Poznat novi val izvođača koji dolaze na ovogodišnji Amsterdam Dance Event

Amelie Lens, Carl Cox, Jeff Mills, Peggy Gou i drugi vraćaju se na ADE

  • Mixmag I Foto: Mixmag
  • 8 September 2022
Poznat novi val izvođača koji dolaze na ovogodišnji Amsterdam Dance Event

Amsterdam Dance Event (ADE) najavio je novi val umjetnika koji će nastupiti u Amsterdamu u listopadu. Na listisu se našli Carl Cox, Jeff Mills, Peggy Gou, Amelie Lens, Honey Dijon, Kerri Chandler i Derrick Carter, među ostalima. ADE bi se trebao održati tijekom pet dana ovog listopada (19. - 23.10.), na više mjesta u i oko Amsterdama. ADE se zadnjih 26 godina održava svake godine a posjećuje ga oko 400.000 ljudi.

Pročitajte sljedeće: U Amsterdamu se otvara muzej elektroničke glazbe

Ove godine trenutnom nizu izvođača pridružuju se TSHA, DVS1, Eris Drew, JAMIIE, Kitty Amor, FJAAK, Nia Archives, LYZZA, Peach, Sama’ Abdulhadi, Richie Hawtin, SHERELLE i mnogi drugi. Do sad poznati izvođači su The Blessed Madonna, DJ Stingray i Jayda G a njima se pridružuju i nizozemski selektori Carista, Job Jobse, mad miran, Armin van Buuren, Martin Garrix i Tiësto.

Svake godine ADE slavi više od 2500 umjetnika tijekom pet dana s više od 1000 događaja po cijelom gradu. Ove će se godine festival i konferencija održati na 200 lokacija uključujući Melkweg, NDSM Warehouse, Pllek, Ziggodome i RADION. Ovogodišnje konferencije uključuju razgovore o budućnosti glazbene industrije, raspravu o utjecaju umjetne inteligencije, metaverzum i Don Diabla u razgovoru s deepfake verzijom sebe.

OVDJE saznajte više o ovogodišnjem line upu i nabavite svoje ulaznice za Amsterdam Dance Event 2022.

Load the next article
Loading...
Loading...