Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Andrew Meller predstavlja prvo ovogodišnje izdanje na REWLER Recordsu

Riječ je o izdanju Gulou Home Studija kojem se pridružio i renomirani kineski umjetnik Mickei Zhang na 'Satellite' remiksu

  • Mixmag Adria I Foto: Press
  • 7 March 2023
Andrew Meller predstavlja prvo ovogodišnje izdanje na REWLER Recordsu

Nakon prva tri dobro prihvaćena izdanja, REWLER Records Andrewa Melera vraća se sa svojim prvim izdanjem u 2023. godini, predstavljajući Gulou Home Studio sa EP-jem 'Satellite'. To su impresivne tri numere sa remiksom proslavljenog kineskog DJ-a, producenta i dizajnera zvuka Mickeya Zhanga.

Stvari se pokreću s naslovnom stvari 'Satellite', koja “zaranja duboko u nalet pokretačkih ritama i oštrih elektronskih frekvencija dopunjenih kontrastno sanjivim zvukovima i rezonantnim tonovima od početka do kraja, stvarajući svestrani komad koji šarmantno otvara izdanje.“ Zatim je tu 'Floating In The Livingroom' koji vodi na putovanje kroz minimalne vibracije inspirirane kulturom i produbljuje muzikalnost od početka. Ovaj groover sa beskrajnim kotrljanjem i ljuljanjem, omogućuje da plešete s lakoćom. Remiks stvari 'Satellite' Mickeya Zhanga zaokružuje izdanje, donoseći bučne bubnjeve, beskrajnu energiju i bogate elektronske harmonije sa intergalaktičkim osjećajem.

Gulou Home Studio je zajednički projekat Aide Minibaeve (mnbv) i Uroša Veselinovića (Vltra_U), dvoje DJ-eva koji su ranije delovali u Pekingu gde su njihove žurke viđene kao šareni deo na lokalnoj klabing sceni. Oslobođeni svih žanrova, kao i njihovi uzastopni setovi, Gulou Home Studio zadržava svoj zvuk koji prelazi preko mnogih teritorija; od uglađenog i dubokog tehničkog osećaja, do retro izgleda prožetog sintom, pa sve do elektro i nazad do minimal housea sa grooveom koji zauzima centralno mesto.

Mickey Zhang (Zhang Ran) je kum kineske plesne muzike. Njegova 20-godišnja karijera obuhvata DJ-ing, produkciju, praćenje zvuka i brojna izdanja te je ambasador kineske elektronske muzičke scene u razvoju.

Gulou Home Studio’s ‘Satellite’ (incl.Mickey Zhang Remix) je dostupan od 8.3.2023 preko REWLER Recordsa. Kupite/stremajte OVDJE.

Load the next article
Loading...
Loading...