Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Solardo i Idris Elba objavili zajednički singl 'Big Talk'

Pogledajte i spot

  • Mixmag I Foto: Solardo
  • 6 March 2023
Solardo i Idris Elba objavili zajednički singl 'Big Talk'

Solardo i Idris Elba objavili su novi zajednički singl 'Big Talk', s pratećim glazbenim spotom. Riječ je o klupskoj house stvari koja je nastajala tijekom jednogodišnjeg procesa izmjenjivanja ideja. Nakon što su se sva trojica umjetnika usuglasila i bila zadovoljna sa finalnom verzijom, objavili su je preko Ultra Recordsa.

A evo što Solardo kažu o singlu: “Upoznali smo Idrisa u Las Vegasu 2017. godine gdje smo svirali back-2-back u EDC-u i nakon toga smo ostali u kontaktu. Znali smo da bi njegov vokal mogao biti dobar na ovoj pjesmi, a kako smo veliki obožavatelji, mislili smo da bi bilo dobro zajedno napraviti stvar”, objasnili su. “Trebalo je oko godinu dana izmjenjivanja ideja i stilova. Htjeli smo da stvar bude prihvaćena i na undergorund sceni ali i široj publici. Mislim da smo to uspjeli s 'Big Talk' i sada smo jako sretni što je objavljena!”

'Big Talk' je još jedno u niżu izdanja za Idrisa Elbu, koji je do sada surađivao s artistima kao što su David Guetta, The Knocks, ARTBAT i Inner City. Singl poslušajte u nastavku.

Load the next article
Loading...
Loading...