Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Bandcamp uveo novu značajku u svoju aplikaciju - neprekidni stream

Platforma sada omogućuje korisnicima da poslože redom pjesme iz svoje kolekcije

  • Mixmag I Foto: Mixmag
  • 14 February 2022
Bandcamp uveo novu značajku u svoju aplikaciju - neprekidni stream

Bandcamp je uveo više novih značajki u svoju aplikaciju koje korisnicima omogućuju da slušaju svoju kolekciju glazbe bez prekida. Glazbena tvrtka prošli je tjedan najavila najnovije značajke, koje korisnicima omogućuju uzastopno slušanje glazbe bez prekida, uz dodatnu značajku slaganja pjesama koja radi na sličan način kao i druge platforme za streaming glazbe kao što je, recimo, Spotify.
“Aplikacija Bandcamp sada podržava redanje pjesama! Slušajte više albuma i pjesama iz svoje kolekcije bez prekida”, objavila je glazbena platforma na Instagramu. “Idite u svoju kolekciju, zatim 'tap-and-hold' one pjesme koje želite dodati na popis. Možete koristiti i shuffle i loop”, dodali su.

Aplikacija se sada može koristiti na sličan način kao i druge streaming usluge kao što su Apple Music, SoundCloud i Spotify, koji su nedavno bili na udaru kritika nakon bojkota umjetnika i korisnika aplikacije. Prošlog mjeseca tržišna vrijednost Spotifyja pala je za 2,1 milijardu dolara u samo tjedan dana usred kontroverzi oko podrške platforme kontroverznog podcastera Joea Rogana.

Obožavatelji sada pozivaju Bandcamp da doda playliste na platformu, dok su drugi čak predložili dodavanje vrhunskih značajki koje rade slično kao globalne streaming platforme.

Inače, u prošloj godini Bandcamp tvrdi da je osigurao 209 milijuna dolara od ukupno 882 milijuna dolara umjetnicima koji su predstavljeni na platformi, a sve zahvaljujući obožavateljima.
Svakog petka u mjesecu, Bandcamp se odriče svojih prihoda i osigurava 100% profita umjetnicima na platformi. Inicijativa 'bez naknade' prvi put je pokrenuta u svibnju 2020. kako bi se pomoglo umjetnicima koji se financijski bore kroz pandemiju.

Load the next article
Loading...
Loading...