Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Berghain se otvara ovaj vikend, nakon što se u Berlinu ukidaju ograničenja

Bit će to prvi Klubnacht u skoro tri mjeseca

  • Mixmag I Foto: Simon Tartarotti/Unsplash
  • 4 March 2022
Berghain se otvara ovaj vikend, nakon što se u Berlinu ukidaju ograničenja

Ovog vikenda napoznatiji berlinski klub ponovno će otvoriti svoja vrata, prvi put u gotovo tri mjeseca. Berghain će se ponovno otvoriti u subotu, 5. ožujka, jer se klubovi u cijelom gradu ponovno otvaraju po prvi put u gotovo dvije godine.
U lipnju prošle godine, berlinski Senat najavio je ublažavanje ograničenja noćnog života, međutim, te su dozvole ukinute krajem godine kako se Omicron proširio Njemačkom.
Prošlog tjedna, Senat je objavio detaljno opisanu strategiju ponovnog otvaranja Berlina koja uključuje i otvaranje klubova, danas, 4. ožujka. Tad je najavljen i Berghainov prvi Klubnacht od prosinca s line-upom koji, među ostalim, uključuje imena kao što se Ellen Allien, Lakuti, DJ Fart In The Club i Dr. Rubinstein.
U tjednima koji slijede, održavat će redovni eventi, kao što su s Paramida's Love On The Rocks partyji, Lakuti i Tama Sumo's Your Love night, te PAN event.
Redovita subotnja Klubnacht događanja će se nastaviti s gostima kaoš to su DJ Stingray 313, Nene H, Matrixxman, Rødhåd i drugima tijekom ožujka.

Ipak, ponovno otvaranje klubova dolazi uz određena ograničenja. Iako se od gostiju više ne traži da nose maske niti da se pridržavaju "zabrane plesa", svi se moraju testirati prije ulaska u klub bez obzira jesu li cijepljeni ili ne. Od gostiju će se također tražiti da se pridržavaju "2G pravila" i pokažu dokaz o cijepljenju ili oporavku.
Nakon lockdowna u ožujku 2020., Berghain je bio zatvoren više od godinu dana prije nego što se ponovno otvorio, ali samo vanjski dio, u ljeto 2021. U listopadu se klub privremeno ponovno otvorio u zatvorenom prostoru, ali se morao ponovno zatvoriti krajem godine, nakon porasta slučajeva koronavirusa.

Ako ste slučajno u Berlinu ovaj vikend, nabavite OVDJE ulaznice za prvi Klubnacht.

Pročitajte i ovo: My Best Gig - Volster u Berghainu

Load the next article
Loading...
Loading...