Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Beyoncé angažirala Honey Dijon, Green Velveta i Sxrillexa na svom novom albumu

Album će biti pod jakim utjecajem dance glazbe

  • Mixmag I Foto: Mixmag
  • 22 July 2022
Beyoncé angažirala Honey Dijon, Green Velveta i Sxrillexa na svom novom albumu

Novi album Beyoncé, 'Renaissance', izlazi sljedeći tjedan, a upravo je otkriven popis autora i suradnika. Čini se da je Beyoncé zatražila pomoć od nekih od najznačajnijih imena moderne glazbe da joj pomognu na njenom posljednjem albumu — uključujući neke od najplodnijih pionira plesne glazbe.

Popis imena obuhvaća cijeli glazbeni spektar, od Honey Dijon ('Cozy'), Skrillexa ('Energy'), Green Velveta ('Cozy'), Drakea ('Heated'), A.G Cooka ('All Up' In Your Mind'), Boi-1da ('Heated') i Labrintha ('Alien Superstar'). Iako popis povezuje ime sa pjesmom, nije poznato jesu li uključeni u vokale, produkciju, skladanje ili sve zajedno.

Također je otkriveno da će album sadržavati pjesme koje sempliraju Donnu Summer, suradnika Daft Punka Giorgia Morodera i grupu Right Said Fred te je jasno kako album ima dance, soul i house sound a i u intervjuu za britanski Vogue, na čijem je coveru Beyoncé, potvrđeno je da će njezin novi album biti jako prožet danceom. “Uzvišeni vokali i žestoki ritmovi vratili su me natrag u klubove moje mladisti”, napisao je urednik britanskog Voguea, Edward Enniful govoreći o albumu.

'Renaissance' izlazi 29. srpnja preko Parkwood Entertainmenta i Columbia Recordsa a popis pjesama pogledajte u nastavku.

1. I’m That Girl
2. Cozy
3. Alien Superstar
4. Cuff It
5. Energy
6. Break My Soul
7. Church Girl
8. Plastic Off the Sofa
9. Virgo’s Groove
10. Move
11. Heated
12. Thique
13. All Up in Your Mind
14. America Has a Problem
15. Pure/Honey
16. Summer Renaissance

Load the next article
Loading...
Loading...