Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Beyoncé napokon objavila 'Renaissance'

Reakcije su podijeljenje

  • Mixmag I Foto: Mixmag
  • 29 July 2022
Beyoncé napokon objavila 'Renaissance'

Beyoncé je upravo izbacila svoj dugo iščekivani novi album 'Renaissance', koji ima prizvuk plesne glazbe baš kao što su fanovi i očekivali. Čini se da je svatko u mainstream glazbi trenutno fiksiran na plesnu glazbu, a žanrovi kao što su amapiano i afrobeats osvajaju svijet, no tko bi ih krivio?

Sljedeća koja se pridružila popisu zvijezda s A liste koje stvaraju albume prožete houseom je Beyoncé, koja je upravo objavila svoj dugo očekivani novi album 'Renaissance'. 'Renaissance' je prvi dio planirane trilogije i plesni je album sa 16 pjesama sa slavnim suradnicima različitih žanrova kao što su Drake, Skrillex i Honey Dijon.

U izjavi postavljenoj na njezinu web stranicu dan prije izlaska albuma, Beyoncé je rekla: “Ovaj projekt u tri čina sniman je tijekom tri godine tijekom pandemije. Moja je namjera bila stvoriti sigurno mjesto. Mjesto bez prosuđivanja. Mjesto bez perfekcionizma i pretjeranog razmišljanja. Mjesto za vrištanje, oslobađanje, za osjećaj slobode.” U izjavi je također odana počast njezinom "lijepom mužu i muzi" Jay-Z-ju i njezinoj obitelji. Njezin pokojni ujak Jonny također je zaslužan što je pjevačicu upoznao s brojnim disco, house i soul zvukovima koji su inspirirali ovaj album.

Mnoge su pjesme na albumu prožete danceom, kao što se može očekivati kada su među suradnicima Honey Dijon ('Cozy'), Skrillex ('Energy'), Green Velvet ('Cozy') , A.G Cook ('All Up In Your Mind') i Boi-1da ('Heated').

Obožavatelji imaju različite reakcije na album, ali mnogima se sviđa i kažu da ih tjera na plesni podij i pomaže im da se osjećaju dobro.

'Renaissance' je Beyoncéin sedmi studijski album i njezin prvi solo album nakon 'Lemonade' iz 2016. Objavila je 'Everything Is Love; s Jay-Z-jem pod imenom The Carters 2018. Poslušajte ga u nastavku.

Load the next article
Loading...
Loading...