Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Bonobo predstavio video za 'Otomo'

“Ovu stvar sam vrtio cijelo ljeto - sjajan je osjećaj što sam je konačno objavio”

  • Mixmag I Foto: Mixmag
  • 29 November 2021
Bonobo predstavio video za 'Otomo'

Bonobo je predstavio prvi službeni glazbeni video s nadolazećeg LP-a, 'Fragments'. Video prati njegov najnoviji singl objavljen ranije ovog mjeseca, 'Otomo', treću stvar kojom najavljuje nadolazeći album koji se očekuje 14. siječnja.
'Fragments' će biti Bonobov prvi LP u više od četiri godine. Izaći će na Ninja Tuneu a Bonobo je otkrio da je album napravio sam, tijekom lockdowna, s obnovljenom strašću prema klupskoj glazbi i gužvi. “Prisjetio sam se koliko sam volio gužvu i pokret i ljude koji se međusobno povezuju”, rekao je.

Pročitajte i ovo: Bonobo najavio novi album, zvat će se 'Fragments'

Album će imati hrpu novih suradnji među kojima su Joji, Jordan Rakei, Jamila Woods i Kadjha Bonet. Na 'Otomu', njegovom posljednjem singlu, uključuje vokal O'Flynna.

Video za novu pjesmu režirao je Dave Bullivant a rezultat je tripovski, 'dizzy' video od koji je snimio roler Harrison Peterkin dok je prolazio kroz šumu, parkove i gradske pejzaže. “Ovu stvar sam vrtio cijelo ljeto - sjajan je osjećaj što sam je konačno objavio”, rekao je Bonobo - pravog imena Simon Green - za novu pjesmu nakon objavljivanja.
U nastavku pogledajte video za 'Otomo' a ako želite ići na njegov koncert, OVDJE pogledajte datume.

Load the next article
Loading...
Loading...