Menu
Home Novosti Menu
Novosti

'Multi-senzorno' Daft Punk iskustvo uskoro u Los Angelesu

Događaj će se odvijati unutar kupole od 1100 kvadratnih metara

  • Mixmag I Foto: Mixmag
  • 18 March 2022
'Multi-senzorno' Daft Punk iskustvo uskoro u Los Angelesu

Poseban "multi-senzorni" Daft Punk tribute event dogodit će u Los Angelesu sljedeći mjesec, kroz dvije noći, 8. i 9. travnja. Iskustvo će se odvijati u prostoriji u obliku legendarnih kaciga dvojca koja se proteže na oko 1100 kvadratnih metara uz posebno projekcijsko mapiranje. Arena u obliku kupole također će sadržavati tisuće LED dioda izrađenih po mjeri za pozornicu, koje će pružiti 'multi-senzorno' iskustvo kada ste unutra.

Pročitajte i ovo: Daft Punk kacige uskoro bi mogle postati dio službenih LEGO kolekcionarskih predmeta

Daft Punk Pyramid Dome Experience vodi vas na multi-senzorni dance party/imerzivnu svemirsku operu inspiriranu legendarnim dvojcem”, stoji u opisu događaja. “Uživajte u najsuvremenijoj LED Pyramid pozornici, zadivljujućim projekcijskim mapiranjem i glazbenom produkcijom koja uključuje live setove benda ONE MORE TIME!” Tribute bend ONE MORE TIME! predstavit će na eventu 'izvornu naraciju i live mixed produkciju', otkrivaju organizatori eventa.

Show će se održati tijekom dvije večeri, 8. i 9. travnja, s početkom u 21h, u umjetničkoj četvrti Los Angelesa u Wisdomeu.
“Ova originalna produkcija savršen je spektakl za promicanje naslijeđa Daft Punka", stoji u opisu događaja. Ulaznice stoje 49 dolara dok su VIP ulaznice 110 dolara. Ako planirate ići, kliknite OVDJE.

Load the next article
Loading...
Loading...