Search Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Daft Punk podijelili storyboard za originalni “Around the World” glazbeni video

Dvojac je također pokrenuo arhivsku web stranicu

  • Mixmag I Foto: Mixmag
  • 19 April 2022
Daft Punk podijelili storyboard za originalni “Around the World” glazbeni video

Čini se da Daft Punk nešto spremaju. Prošli tjedan su svojim pretplatnicima na YouTubeu (a ima ih 5,3 milijuna) pustili rijetko viđeni video koji otkriva storyboard iza kultnog glazbenog videa 'Around The World'. Pjesma objavljena 1997. godine, a pratio ju je video u režiji francuskog redatelja Michela Gondryja koji do sada ima oko 19 milijuna pregleda na YouTubeu. Video se izvorno pojavio isključivo na DVD-u objavljenom iste godine.

U tom novom videu, Daft Punk pokazuju isječak originalnog storyboarda koji je korišten za stvaranje živopisnog glazbenog videa, a koji prikazuje plesače koji trče gore-dolje stubištem odjeveni u blistave kostime.

Uz video je išao jednostavni natpis: "Daft Punk Archive #86 - Around The World - The Music Video Storyboard". Položaj, pokret i koreografija svakog plesača detaljno su opisani u storyboardu, dajući uvid u opsežan umjetnički proces ovog dvojca. Takve priče izvorno su se pojavile na Daft Punk-ovom D.A.F.T DVD-u iz 1997. uz originalni glazbeni video. Pjesma je dospjela na najnajavljivaniju ploču dvojca, 'Homework', koja je u veljači dobila reizdanje za svoju 25. godišnjicu.

Osim toga, dvojac nas je nedavno iznenadio i s potpuno novom web stranicom, daftpunk.com, tajanstvenom stranicom koja ne ostavlja nikakve stvarne detalje osim nedavno podijeljenog videa. Za sad, dakle, web sadrži storyboard video pod naslovom 'Arhiva #86', uz link za unos vaše e-mail adrese i link za kupnju reizdanja 'Homeworka'. Osim toga, na sajtu stoji i - "učitavanje arhive".

Dakle, što Daft Punk spremaju? Izgleda da bi hrpa arhivskih snimaka mogla uskoro izaći na svjetlo dana...

Provjerite i ovo: 12 najboljih spotova Daft Punka

Load the next article
Loading...
Loading...