Search Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Na proljeće dolazi dokumentarac HBO-a o Donni Summer, 'Love To Love You'

Film koji je ko-režirala njezina kći, uključuje nikad prije viđene snimke

  • Mixmag I Foto: Mixmag
  • 8 February 2023
Na proljeće dolazi dokumentarac HBO-a o Donni Summer, 'Love To Love You'

Novi dokumentarac HBO-a koji prati život Donne Summer dolazi ovog proljeća. Zove se 'Love To Love You', a zajednički su ga režirali dobitnik Oscara i Emmyja, Roger Ross Williams i kći Donne Summer, Brooklyn Sudano. Film čine kućne snimke i nikad prije viđeni isječci, a HBO opisuje dokumentarac kao “duboko osobni portret Donne Summer na pozornici i izvan nje”.

Neki dijelovi filma uključuju arhivske fotografije i videozapise koje je snimila sama pokojna Donna Summer, a koji istražuju njezinu strast prema pisanju pjesama i slikanju. HBO također kaže da je film “oblikovan Summerinim razmišljanjima, sjećanjima bliske obitelji, prijatelja i kolega, te ispunjen zvukovima njezinih pjesama”.

Poznata kao "kraljica diska", Donna Summer je karijeru započela u Münchenu u blues bendu prije nego što je upoznala svog supruga, producenta Giorgia Morodera. S njim je objavila hitove kao što su 'I Feel Love', 'Hot Stuff', 'Last Dance' i kultnu pjesmu po kojoj je dokumentarac dobio ime, 'Love to Love You Baby'.

Dokumentarni film 'Love to Love You' bit će dostupan za gledanje u svibnju na HBO-u i HBO Maxu, a bit će premijerno prikazan na Međunarodnom filmskom festivalu u Berlinu u ožujku.

Load the next article
Loading...
Loading...