Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Otkrivena riznica rijetkih demo snimaka i do sad nepoznate glazbe grupe The Prodigy!

Iskopano je mnoštvo dosad nepoznate glazbe iz cijele karijere benda

  • Mixmag I Foto: SILVER BLU3
  • 7 February 2023
Otkrivena riznica rijetkih demo snimaka i do sad nepoznate glazbe grupe The Prodigy!

Web stranica pod nazivom The Prodi.gy all souvenirs are here skriva mnoštvo rijetkih demo snimaka, skrivenih dragulja i live snimaka The Prodigyja. Stranica predstavlja bazu podataka 'live only' pjesama, 'rijetkih studijskih pjesama', 'sporednih projekata', 'sampleova', 'promo i rijetkih izdanja', 'neobjavljenih i nepoznatih' pjesama, uz nekoliko različitih isječaka dostupnih za slušanje putem poveznica Soundcloud, YouTube i Vimeo.

Među draguljima iz kolekcije nalazi se obrada studijske kvalitete klasične pjesme grupe The Specials 'Ghost Town', alternativni video za 'Take Me To The Hospital', rijedak VIP miks pjesme 'Made In 2 Minutes' Buga Kahna & The Plastic Jama iz 1997. i live obrada 'Nightboat To Cairo' grupe Madness.

Osim glazbe, web stranica također nudi popise pjesama s ranih live nastupa The Prodigyja, intervjue s članovima benda, kao i art work albuma i turneja. Također, na stranici možete naći i tajanstvenu izjavu koja glasi: “All Souvenirs je jedinstveni projekt pet profesionalaca koji rade u različitim smjerovima, ali su na ovaj ili onaj način usko povezani s glazbenom industrijom. Udružili smo svoje resurse kako bismo stvorili novu web stranicu s različitim rijetkim informacijama jer je to bilo moderno ranih 2000-ih”, piše. “Na našoj web stranici malo po malo skupljaju se ekskluzivne i najvjerodostojnije informacije o ovom velikom bendu.”

Prošle godine, The Prodigy su krenuli na svoju prvu turneju nakon smrti pjevača Keitha Flinta u ožujku 2019. Bend će svirati i na EXIT festivalu: “EXIT je naš omiljeni festival! Bili smo tamo u Srbiji kada se mnogo sranja dogodilo. Drže nas u svojim srcima kao poseban bend i volimo ljude tamo.”, rekao je svojevremeno Liam Howlett iz Prodigyja.

Provjerite stranicu The Prodi.gy all souvenirs - OVDJE.

Load the next article
Loading...
Loading...