Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Dr. Dre radi glazbu za novu GTA igru, kaže Snoop Dogg

“Stvara jebeno odličnu glazbu”

  • Mixmag I Foto: Mixmag
  • 28 October 2021
Dr. Dre radi glazbu za novu GTA igru, kaže Snoop Dogg

Snoop Dogg je otkrio da Dr. Dre radi na soundtracku za sljedeće izdanje serije Grand Theft Auto. Kako piše Rolling Stone, reper je u podcastu rekao da je Dre trenutno u studiju i stvara “jebeno odličnu glazbu”. “Neka njegova glazba povezana je s nadolazećom GTA igricom. Zato i mislim da će to biti način na koji će objaviti novu glazbu, kroz GTA video igru”, rekao je Snoop u podcastu Rolling Stone's Music Now.

Snoopovu izjavu do sad nisu komentirali ni GTA-jevi developeri, Rockstar pa ni PR tim Dr. Drea.

Inače Dr. Dre nije objavio glazbu više od šest godina, a njegov posljednji album, 'Compton', izašao je još 2015. Ranije ovog mjeseca, DJ Battlecat imao je objavu na Instagramu koja je aludirala na novi Dreov album, koji bi navodno trebao izaći u prosincu. Također je dodao da bi i Snoop Dogg i Kendrick Lamar trebali izdati albume u nadolazećim mjesecima, dok Dre i Snoop nastupaju na poluvremenu Super Bowla u veljači.

Pročitajte i ovo: Generacija Z otkriva glazbu kroz videoigrice

Dr. Dre je već surađivao s Grand Theft Autom, u igricama u GTA: San Andreas i GTA V, sa pjesmama kao što su 'Still D.R.E' i 'Fuck Wit Dre Drey'.

Rockstar Games su poznati po tome što koriste glazbu poznatih artista u svojim soundtrackovima a dovode i aktualne DJ-e i producente da kuriraju glazbu za Grand Theft Auto, uključujući Moodymanna, Blessed Madonnu i Palms Trax.

Ranije ove godine, Rockstar Games se udružio s CircoLocom, izbacivši 'CircoLoco Records', label obje tvrtke s izdanjima nekih od njihovih kolaborativnih umjetnika.

Load the next article
Loading...
Loading...