Search Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Dr. Dre radi glazbu za novu GTA igru, kaže Snoop Dogg

“Stvara jebeno odličnu glazbu”

  • Mixmag I Foto: Mixmag
  • 28 October 2021

Snoop Dogg je otkrio da Dr. Dre radi na soundtracku za sljedeće izdanje serije Grand Theft Auto. Kako piše Rolling Stone, reper je u podcastu rekao da je Dre trenutno u studiju i stvara “jebeno odličnu glazbu”. “Neka njegova glazba povezana je s nadolazećom GTA igricom. Zato i mislim da će to biti način na koji će objaviti novu glazbu, kroz GTA video igru”, rekao je Snoop u podcastu Rolling Stone's Music Now.

Snoopovu izjavu do sad nisu komentirali ni GTA-jevi developeri, Rockstar pa ni PR tim Dr. Drea.

Inače Dr. Dre nije objavio glazbu više od šest godina, a njegov posljednji album, 'Compton', izašao je još 2015. Ranije ovog mjeseca, DJ Battlecat imao je objavu na Instagramu koja je aludirala na novi Dreov album, koji bi navodno trebao izaći u prosincu. Također je dodao da bi i Snoop Dogg i Kendrick Lamar trebali izdati albume u nadolazećim mjesecima, dok Dre i Snoop nastupaju na poluvremenu Super Bowla u veljači.

Pročitajte i ovo: Generacija Z otkriva glazbu kroz videoigrice

Dr. Dre je već surađivao s Grand Theft Autom, u igricama u GTA: San Andreas i GTA V, sa pjesmama kao što su 'Still D.R.E' i 'Fuck Wit Dre Drey'.

Rockstar Games su poznati po tome što koriste glazbu poznatih artista u svojim soundtrackovima a dovode i aktualne DJ-e i producente da kuriraju glazbu za Grand Theft Auto, uključujući Moodymanna, Blessed Madonnu i Palms Trax.

Ranije ove godine, Rockstar Games se udružio s CircoLocom, izbacivši 'CircoLoco Records', label obje tvrtke s izdanjima nekih od njihovih kolaborativnih umjetnika.

Load the next article
Loading...
Loading...