Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Poslušajte novi singl Everything But The Girl, ‘Caution To The Wind’

Ovo je drugo izdanje s njihovog nadolazećeg povratničkog albuma 'Fuse'

  • Mixmag I Foto: EDWARD BISHOP
  • 22 February 2023
Poslušajte novi singl Everything But The Girl, ‘Caution To The Wind’

Everything But The Girl vraćaju se sa svojim drugim singlom uoči nadolazećeg albuma 'Fuse', koji bi trebao izaći 21. travnja 2023. Nakon prošlomjesečne povratničke pjesme 'Nothing Left To Lose' - njihovog prvog izdanja u više od 24 godine - duo je upravo objavio još jedan teaser svojeg nadolazećeg albuma s novim singlom 'Caution To The Wind'.

Everything But The Girl, koji čine supružnici Tracey Thorn i Ben Watt, prvotno su se razišli na prijelazu tisućljeća nakon njihove ploče 'Temperamental' iz 1999., a ponovno su se aktivirali 2008., kako bi objavili kompilaciju 'The 90s Collection'.

'Caution To The Wind' drugo je izdanje ovog para u više od dva desetljeća, uoči njihovog albuma koji bi trebao izaći u travnju preko Buzzin' Fly/Virgin. Govoreći o pjesmi, Tracey Thorn je rekla: “Lirički, 'Caution To The Wind' je jednostavna pjesma o dolasku i iskorištavanju trenutka, pa smo glazbom pokušali uhvatiti taj osjećaj neprestane točke u vremenu.”

“Dopustio sam da se riječi brzo uruše i zapetljaju unutar produkcije,” rekao je Watt. “Bubnjevi se pojavljuju i ponavljaju, a sve se onda počinje odvijati u ciklusima iščekivanja i oslobađanja. Rekao bih da je to onaj klasični klupski hype, napetost i euforija.”

U nastavku poslušajte 'Caution To The Wind'.

Load the next article
Loading...
Loading...