Search Menu
Home Novosti Menu
Novosti

EXIT 2024 predstavlja lineup Dance Arene ali i drugih pozornica u sklopu Petrovaradinske tvrđave

Artbat, Argy b2b Vintage Culture i mnogi drugi dodani su impresivnom popisu na kojem su već Carl Cox, Bonobo, Black Coffee, Sara Landry, I Hate Models i još preko 100 izvođača

  • Mixmag Adria/Promo
  • 7 June 2024
EXIT 2024 predstavlja lineup Dance Arene ali i drugih pozornica u sklopu Petrovaradinske tvrđave

mtc Dance Arena na Exitu već godinama predstavlja utočište za sve ljubitelje elektroničke glazbe. Tako će biti i ove godine, kad nas očekuje genijalni lineup. Već najavljenim zvijezdama kao što su Carl Cox, Bonobo, ARTBAT, Black Coffee, Maceo Plex, Sama' Abdulhadi, Klangkuenstler, Carlita, I Hate Models, Patrick Mason, Franky Wah, Barry Can’t Swim, ARTBAT, Argy b2b Vintage Culture, Avantika, Human Rias, upravo su se pridružila i nova imena.

Na Petrovaradinskoj tvrđavi tako ćemo ove godine moći čuti i ukrajinski dvojac Artbat, koji su nedavno oduševili i na Sea Star festivalu! Argy B2B Vintage Culture također će oduševiti okupljene baš kao i Lanna, Exitov 18-godišnji Wunderkind.

Spomenimo i NSNS Refreshed By Heineken Silver Stage ugostit će mnoštvo jedinstvenih talenata, među kojima su Carlita, Sara Landry, Kobosil, Yotto, Helena Hauff, Cassie Raptor, Francis Mercier, Estella Boersma, Henry Saiz, i Oguz.

U međuvremenu će Together X House by IQOS Stage, Gaia Trance Stage i Urban Bug Stage cijeli vikend okupljati ekipu sa širokom i sjajnom mješavinom zvukova iz svjetova housea, techna i trancea, uz imena kao što su Antdot, Alex Wann, Sasson, Kitty Amor, Mont Rouge i Sparrow & Barbossa...

Više detalja o ulaznicama i vijestima pratite OVDJE, a u nastavku provjerite cijeli lineup.

Load the next article
Loading...
Loading...