Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Four Tet remiksirao singl Everything But The Girl, ‘Nothing Left to Lose’

Original je preuzet s nadolazećeg studijskog albuma slavnog dua, 'Fuse'

  • Mixmag I Foto: EDWARD BISHOP
  • 31 March 2023
Four Tet remiksirao singl Everything But The Girl, ‘Nothing Left to Lose’

Britanski duo Everything But The Girl (koji čine Ben Watt i Tracey Thorn) objavio je novi remix svog singla 'Nothing Left to Lose' a koji potpisuje Four Tet. Na pjesmi, Four Tet (pravim imenom Kieran Hebden) stavlja Traceyin vokal preko four-to-the-floor beata, sanjivih padova i neravnog basslinea. Ova stvar se nalazi na remiks EP-u, uz instrumentalnu verziju remiksa Four Teta, kao i dvije proširene klupske verzije Watta i Bruna Ellinghama iz benda.

A evo što Ben Watt i Tracey Thorn kažu o remiksu: “Uvijek smo voljeli tu meditativnu, ali propulzivnu stvar u Kieranovoj glazbi. Suzdržanost pomiješana sa zamahom”, nastavili su. “To je nešto što i mi često istražujemo, tako da mi je odgovaralo da ga zamolimo da preradi jednu od naših pjesama. Postoji samouvjerena lakoća u njegovom remiksu, potkrijepljena sirovim ubojitim ritmom i prekrasnom posljednjom trećinom u kojoj se stapaju sve suptilne zamršenosti njegove produkcije.”

'Nothing Left to Lose' preuzeta je s nadolazećeg albuma Everything But The Girl 'Fuse', koji bi trebao biti objavljen 21. travnja. Duo još uvijek nije objavio datume turneje. Na pitanje planiraju li je uopće, Thorn je za NME rekla: “To je veliko pitanje kojim se nismo pozabavili. Zasad je naš odgovor isti kao i uvijek, a to je: trenutno nemamo nikakvih planova.”

Poslušajte Four Tetov remiks u nastavku:

Load the next article
Loading...
Loading...