Menu
Home Novosti Menu
Novosti

Gates of Agartha vraća se u kamenolom Cave Romane, s još bogatijim line-upom i ekskluzivnim paketima

Nastup su potvrdili Adriatique, Bedouin, Dixon, Vintage Culture, Seth Troxler, TSHA i Avantgard Tabldot

  • Mixmag Adria/Promo
  • 27 March 2024
Gates of Agartha vraća se u kamenolom Cave Romane, s još bogatijim line-upom i ekskluzivnim paketima

Nakon lanjskog trijumfalnog debija i proglašenja najboljim novim regionalnim festivalom, zapanjujući Gates of Agartha festival vraća se u kamenolom Cave Romane pored Pule, 7. i 8. lipnja. Nastup su potvrdili Adriatique, Bedouin, Dixon, Vintage Culture, Seth Troxler, TSHA i Avantgart Tabldot.

Gates of Agartha dvodnevna je odiseja u povijesnoj regiji Istrije, koja spaja prošlost i sadašnjost i pruža pogled u svoju bogatu povijest i živopisnu kulturu. Osnovala su ga braća Yaaz i Yalim Acar, koji stoje iza Echoes From Agartha u turskoj Kapadokiji, zajedno s lokalnom BSH ekipom, specijaliziranom za evente na jedinstvenim mjestima u Hrvatskoj i regiji. Gates of Agartha odvija se u Cave Romaneu, drevnom kamenolomu koji datira iz rimskih vremena, koji je igrao ključnu ulogu u izgradnji Pula Arene pod zapovjedništvom cara Vespazijana.

Kamenolom je smješten u malom selu Vinkuranu, te je podsjetnik na drevne umijeće i arhitektonsku ostavštinu Rimskog carstva. Legenda kaže da je Cave Romane bio sveto mjesto za drevna plemena i mistična bića, pa i ne čudi što se Istra zove i "Terra Magica".

I ove godine će posjetitelji festivala moći uživati u projekcijskom mapiranju u suradnji s vrhunskim medijskim kolektivom OUCHHH, odnosno u vizualnom spoju povijesti i inovacija postavljenom na visokim zidovima Cave Romane. Novost je uvođenje ekskluzivnih 'experience' paketa koji, među ostalim, nude i luksuzni boravak u hotelu Pula Brioni, uz prekrasan pogled na Jadransko more. Ekskluzivno za vlasnike full experience paketa, u četvrtak, dan prije početka festivala, održat će se posebni predparty u Pula Castleu, pružajući jedinstvenu priliku da uronite u gradsku kulturnu baštinu.

Više detalja o samom festivalu Gates of Agartha te kako do ulaznica, potražite OVDJE.

Load the next article
Loading...
Loading...