Search Menu
Home Novosti Menu
Glazba

My Top 3 Essentials: Elena Mikac

Gošća ovotjednog izdanja naše redovne rubrike je mlada DJ-ica koja je na nedavno održanoj dodjeli nagrada Elector proglašena New (S)electorom godine

  • Mixmag Adria I Foto: Matej Grgić
  • 18 March 2023
My Top 3 Essentials: Elena Mikac

Na nedavno održanoj dodjeli nagrada Elector, New (S)electorom godine proglašena je Elena Mikac, mlada DJ-ica i promotorica, prisutna na domaćoj sceni od 2020. godine. Elena uz Toma Buga organizira klupski program Dobar House te vodi istoimenu izdavačku kuću.

Upravo danas Dobar House gostuje u Dubrovniku a 14. travnja slave sedam godina i to s velikim partyjem u zagrebačkom klubu Aquarius. Dovode Koltera, prije poznatog kao DJOKO prvi put u Zagreb. “Publika ga jako voli te su ga nekoliko puta tražili, pa smo se odlučili na taj korak jer i mi puštamo i volimo njegovu mjuzu i njega kao artista”, rekla nam je Elena. Ulaznice provjerite OVDJE a u nastavku doznajte koje tri stvari Elena obavezno vrti u svojim setovima i zašto.

1. Audiojack - Just A Moment

Vrtim ju jer mi se sviđa njena rastuća energija, od početka do kraja. Ovisno gdje, ali sredina seta, idealno. Ne sjećam se točno gdje sam ju našla, ali čim sam ju čula znala sam da ju želim pustiti negdje da vidim kako funkcionira. Publici se sviđa, uvijek bude odlična reakcija, zato ju ponavljam u zadnje vrijeme.

2. Josh Wink - Detroit Stab

Jako volim ovu stvar, artista i label na kojem je izašla prošle godine (Rekids). Također je energična, ali na potpuno drugačiji način nego prethodna traka, brza je pa ju puštam na određenim mjestima. Opet se ne sjećam gdje sam ju našla, mislim da sam gledala na Traxsourceu što sve ima novo na Rekids labelu.

3. Marco Lys - The Story Continues

Drugačija od gornjih traka, ali neizostavna već skoro godinu dana gotovo svih house setova. Bilo da ju pustim na početku svog seta kad se klub napuni, u sredini ili na kraju, reakcija je uvijek ista, apsolutni kaos. Ziherica za pumpanje atmosfere, a opet se naravno ne sjećam gdje sam ju našla. Otkrila sam ju nekad kad je izašla, i onda čula da ju je Honey Dijon pustila u svojem legendarnom Boiler Roomu na Sugar Mountainu pa mi je postala još draža, hahaha.

Pročitajte neke od prijašnjih My Top 3 Essentialsa:
Blacksoul, Enrico Sangiuliano, Mladen Tomić, Petar Dundov, Insolate, Rub A Dub, Markus Tone, Sam Divine, DJ Jock...

Load the next article
Loading...
Loading...