Search Menu
Home Novosti Menu
Novosti

James Blake se vraća svojim korijenima na novom albumu

Pogledajte i spot za glavni singl 'Big Hammer'

  • Mixmag
  • 29 June 2023
James Blake se vraća svojim korijenima na novom albumu

James Blake je najavio novi album,'Playing Robots Into Heaven', ujedno i njegov prvi solo rad nakon LP-a 'Friends That Break Your Heart' iz 2021. Očekuje se 8. rujna preko Polydor/Republic Recordsa. Album istražuje zvuk plesne glazbe s kojim je prvi put debitirao kroz izdanja za izdavače kao što su Hemlock Recordings, R&S i Hessle Audio, nakon serije CMYK zabava koje je lansirao s Rhondom INTL u LA-u prošlog ožujka.

Album najavljuje singl 'Big Hammer', koji spaja bleepy instrumental s brzim i iskrivljenim vokalima uronjenim u miks. Spot - koji je režirao Oscar Hudson, poznat po spotovima za Radiohead i Bonoba - prati skupinu ljudi na zabavnoj vožnji, kako pljačkaju više trgovina.

James Blake je najavio i detalje europske i sjevernoameričke turneje. Turneja počinje 10 dana nakon izlaska albuma, u Milanu, 18. rujna, a potom slijede Pariz, Montreal, Los Angeles i drugi.
U nastavku pogledajte omot albuma, popis pjesama i glazbeni video za 'Big Hammer'. Ako želite na koncert Jamesa Blakea, kliknite OVDJE.

Popis pjesama:

1. Asking to Break
2. Loading
3. Tell Me
4. Fall Back
5. He’s Been Wonderful
6. Big Hammer
7. I Want You to Know
8. Night Sky
9. Fire the Editor
10. If You Can Hear Me
11. Playing Robots Into Heaven

Load the next article
Loading...
Loading...